![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#8 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 62 Thanked 123 Times in 86 Posts
Üye No: 7445
İtibar Gücü: 1604
Rep Puanı : 7162
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yine sen varsın gölgelerimde..
Cam kenarına gecipte yakılan sigaralarda hep sen varsın.. Nereye baksam sen, ne yana dönsem yine sen.. Islak kaldırımlarda kokan burcu kokuda sen... Şehir seni özledi ama sen yoksun.. Sensizlik o kadar acıki dar geliyor Ankara Haykırdım sessizce ama yok nafile.. Yagmur yagıyor dısarda ellerim üşüyor Yüreğimdeki sensizlik ne kadar acı bir bilsen Şehir seni özledi ama sen yoksun... Yinede aglamazdım sensizligine Sensizlik ki gözyasım, sensizlik ki paramparçayım Ellerim seni arıyor bu gece Şarkılar hüzünlü, şarkılar buruk Yoksun ya bu şehir yorgun, bu şehir vuruk Seni arıyorum inadına gecelerde Karanlıklar üstüne yemin ederim Şehir seni özledi ama sen yoksun... Bugün biter mi bilmem... Yine yarın seninle doğup, sensiz mi batar günüm bilmem ki. Unutmadım. unutamadım.... Sehir seni unutmadı ben seni unutamadım... Şehir seni özledi ama sen yoksun... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
CaKaL.NeT Nick Arşivi | jockeя | MSN, ICQ ve Diğer Mesajlaşma Programları | 42 | 05-28-2009 01:53 AM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
cakal net 3gp klip arşivi | rhn.inc | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-09-2006 10:30 AM |
cakal xxx arşivi ReLaKsT tan... | RoStWell | Adult eski arşiv | 53 | 06-25-2006 11:53 AM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |