![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ![]() ![]() EY SEVGİLİ Sevgili En sevgili Ey sevgili radyoda bir yanık bir sevda türküsü...yüreğime yüreğime vuruyor... seni getiriyor uykularından... kahve içiyorum sevgili... hücreyi andıran odamda şiirler büyütüyorum.. bir ağrı gibi saplanıyorsun sol yanıma aynalarda bakışını arıyorum sevgili simeranyayı düşünüyorum... karkent düşleri görüyorum kimsesiz odamda... üşüyorum sevgili..sen yoksun... aşkı düşünüyorum sevgili... aşkı yazıyorum "Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili. Aşk bir yolculuktur sevgili...Bu yolculukta artık para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş, anneler ve korkular yoktur. Aşkın kendi gerçekliği vardır sevgili. İnsan bir başka ışığa teslim olur... " ahh yüreğim... aşka aşık yüreğim... yüreğimde med cezirler senin dalgaların kıyına vuruyorum köpük köpük topla beni... sevgili... aynalara değil geceye tut beni Şair: CAHİT YAĞMUR ![]()
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşkı Bir Resimle İfade Et.. | biqboy | Forum Oyunları | 4 | 12-09-2009 06:56 PM |
Extreme Picture Finder 2.3 - Bilgisayarınız Resimle Dolacak. | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-09-2008 01:41 AM |
Komik Resimle(Fukii Arşiv) | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-02-2007 03:23 PM |
Tek Bir REsimle %100 Yarılacaksınız | CaKaL_16 | Eskiler (Arşiv) | 6 | 11-20-2006 11:39 PM |
Resimle Hadis-i Şerifler... | CoolTurk | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-16-2006 02:37 AM |