![]() |
|
![]() |
#1 | |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 18111
İtibar Gücü: 1396
Rep Puanı : 271
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
onun yaptığı kışkırtıcı değilmiydi..ilk anda onun mesajlarını silmen gerekmezmiydi..
![]() |
#2 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
arkadasım o sadece gorusunu bıldırdı herkes herkesı yada takılmarı sevmek zorunda degıl olayı hala uzatıyosun orda kufur var dı bu kadar kısı yalan soylıymez onada soylenesı gerekn soylendı nıye daha uzatıyosun kı bence senın yaptıgın buyuk ayıp adam sadece gorusunu bıldırdı sen onun takımını ezdın tum sevenlerını ezık yaptın bumudur bjklı olmak sen kendıne bole bısye yakıstıryosan yada sneın takının ıcın bole bı laf solense naparsın hemen savunmaya gecersın karsı tarafı ezarek ama o bunu bıle yapmadı bı fenerlı olarak daha buyk davrandı lutfen bjklı bı ınsan olarak buyuklugunu koru ve konuyu daha fazla uzatma eger uzarsa bu konunda sılınıcek paylasımın ıcın tesekurler bu konu uzerıne msj herhangı bı alıntı ıstemıyorum yorum yazın olay cıkartmayın sozum 1 kısıye degıl herkese saygılar
![]() |
#3 |
Guest
Üye No:
![]() yönetim yetkisi olmamasına rağmen site prensiplerini ve yönetim tarzını çok iyi bilen ve yakında tanık olan niket arakdaşım konuya sonra noktayı yokmuş..
Teşekkür ederim... Saygılar GeCeLeR **KONU KİLİT ! DİPNOT: forumun bu bölümümünde ufak tartışmalarda konu kililiyorum çünkü sonra işler büyüğü ve herkesin canı yanıyo.. |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sonuna geliyoruz dostum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-20-2008 09:50 PM |
Sonuna geliyoruz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:25 PM |
Geliyoruz! | sparki | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-26-2006 01:16 PM |
''forza CARSI'' avatarları | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-20-2006 10:04 PM |
forza ÇARŞI(resimler) | carsi1903 | Eskiler (Arşiv) | 2 | 05-01-2006 07:49 PM |