![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Konum: BeyCoast
Mesajlar: 7,003
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3007
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Amerkan kalp vakfı diyeti
Hedef: 3 günde ortalama 3 kilo. Günlük kalori: 900 Kcal İçerdiği vanilyalı dondurma ve fıstık ezmesi ile ünlü Kalp Vakfı diyetinin bu düşük kalorili versiyonu 3 günden fazla sürdürülmemeli. Yağ ve protein oranı yüksek bir diyet. Bu diyetin menüsü 1.GÜN Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma 2.GÜN Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma 3.GÜN Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
__________________
M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır... Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dengeli Beslenme,Yararları ve Kronik Hastalıklarda Beslenme Önerileri | styla45 | Revir | 54 | 04-21-2010 09:12 PM |
Rehn: "İlerleme raporumuz adil ve dengeli olacak" 7 Ekim 2007 | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2007 11:11 AM |
Sağlıklı saçlar için dengeli beslenin | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2007 11:58 AM |
Sağlıklı yaşlanmak için dengeli beslenin | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-04-2006 02:05 AM |
Dengeli Bronzlaşma Sağlayan Bikini... | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 6 | 02-21-2006 08:36 AM |