![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 19892
İtibar Gücü: 1383
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() arkadaşım paylaşım çok güzel eline sağlık.. bu tür paylaşınların yapılacağına kürtler hakkında eliri geri konuşuluyo bakın ben bir kürt olarak gerçkten bu yazıya canı gönülden katılıyorum eyer siz böyle yaparsanız emin olun benim gibi yüzlerce kişide bunu yapacak ama siz kürdün iyisi ölü olanı derseniz emin olun benim gibi yüzlerce kişide karşı çıkacak.. savaşın olmasını kimse istemez hiç bir insanın ölmesinini ben sizden daha çok isterim bun savaşı durdurmak istiyorsakta ordan kürtleri iyisi ölü olanıdır dememeliyiz. biz bu toprakalr üzerinde (mezopotamyada) sizlerden önce yaşadık.. bu vatan sadece sizin değil bunu artık kafanızın sokun..
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teşekkürler FENERBAHÇEM...(Gelenek Bozulmadı) | ffarrukk | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-24-2008 11:29 AM |
Bilişim geldi mertlik bozuldu siyaset zorlaştı | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-05-2008 01:15 PM |
Mertlik denildi mi ben gelirim akla | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-29-2008 08:21 AM |
Tüfek İcat Oldu Mertlik Bozuldu | maniac1990 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-26-2007 03:27 PM |