![]() |
![]() |
#41 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
son sözüm HEPİMİZ KARDEŞİZ !!! AYRIM YOKK !!! saygılar...
![]() |
#42 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() iyi taktik...
karşı önerme ile, haklı talepte bulunan muhatabını acze düşürmeye çalışmak... lakin..... her seferinde bu taktik paçayı kurtarmak için yetmez... tanıyamamışsın..sana yazdığım bunca kelamdan sonra beni bilememişsin.... benim kinim pkaka ve zihniyetlilerine.... bu kinden sanada pay vardır...savunan herkese olduğu gibi... kürtçe konuş,gel benimle konuş,yolda,çarşıda,evde.... ama şunu anla.herşeyin bir sınırı vardır.... not:seninle aynı noktada buluşacağımıza inanmıyorum.mecburda değiliz.lakin,son yazında hassasiyetlere hitap etmeye başlaman ve tamam kuramaz dedikten sonra umutlar yeşermeye başladı....ama buda bir sözünün diğerinin tutmadığını ????:confused:
#43 | |
Banned
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5807
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1985
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
bölücü örgüt pkk ya olan desteğini herkes biliyor sadece fanatikleri inkar ediyor....
![]() |
#45 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hangi vatanın hasretinden bahsediyosun :confused:
heralde TÜRKİYE CUMHURİYETİ değildi hasretliği... eğer kastettiğin TÜRKİYE CUMHURİYETİ ise bana o adamın vatan için yaptığı tek bişeyini söyle???
#46 | |
Banned
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
PKK NIN YAPDIKLARINI ONAYLAMIYORUM, HATTA BAZEN AMACLARININ DISINA CIKDIKLARININ DA HERKEZ FARKINDA, AMA TURKIYENIN BIZIM HALKIMIZA YAPDIKLARINI DUSUNURSEM KUSURA BAKMAYIN AMA PKKYA HAK VERIYORUM. |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
yaa yazıyosunuz yazıyosunuz hep aynı sözleri yazıyosunuz... defalarca verdik bunun cevabını...ortada ayrım mayrım yok bu sizin hüsnü kuruntunuzdan başka bişe değil...lütfen sabrımızı zorlamayın...çünkü sapıtıyosunuz olayı nerden nereye cekıyosunuz...
![]() |
#48 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2078
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
|
![]() hangi vatan vatansızın vatanımı olur.ülkesini vatanını seven sahip cıkar.ihanet etmez.yedigi kapa pislemez.Vatan bayrak din bilmeyenleri savunanlarda onun cektiklerini ceker.onun gibi ölür gider
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Üye No: 20121
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
senin egonu tatmin etmekten başka hiç halt ettiğin yok. ne istiyorsun bölücü olmadığın için bölücü olmamı? değiştir şu zihniyeti. iki yazar ağzıyla bir şey yaptığını sanma ben kendimi biliyorum senin bilmene gerek yok. kişiliğimi bir kenara atıp kurarmı deseydim kan aksınmı deseydim bu cvp seni sevindirirdi senin sözünle ey gayri türk bunumu istiyordun. Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 08:15 PM.. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() ULAN BURDA OLSAN AGZINI BURNUNU KIRARDIM SENIN, HAIN HERIFLER BU VATANI BIZIM KADAR SEVSEYDINIZ BUKADAR KAN DOKULMEZDI, DUNYA UZERINDE TURKIYE KADAR KENDI TOPRAKLARINI BOMBALAYAN BIR BASKA ULKE VARMI? PKK S******Z OLABILIR, AMERICAN YANLISI DA OLABILIR AMA SIZ BIZE ADAM GIBI DEMOTRATIK YOLLARI ACSAYDINIZ AHMET KAYA GIBI COK DEGERLI SANATCILAR PKK YI DESTEKLEMEK ZORUNDA KALMAZDI.
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ahmet Kaya patlaması | GooD aNd EvıL | Magazin Haberleri | 0 | 03-07-2009 08:07 PM |
CHP'nin Ağrı'daki 1. sıra adayı Ahmet Kaya, Sarıgülcü çıktı! 18 Temmuz 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 04:35 PM |
Ahmet Kaya resimli tişört, kavga çıkardı / 5 haziran | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-05-2007 08:36 AM |
izleyin AHMET KAYA yı neymiş görün... | DJIN | Adult eski arşiv | 40 | 12-07-2006 04:06 PM |
Ahmet Kaya | reco_carsi | Eskiler (Arşiv) | 43 | 04-16-2006 11:26 AM |