www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-10-2006, 03:34 PM   #41
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2560
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik Mesajı Göster
eywallah.beni kimseyle karıştırmayın ben eşitliğim.bu cvp duymak isterken bölücüye çıktı adım.
ok.öyle bişey yok sanırım anlaşılmayanda bişe yoktur...
son sözüm
HEPİMİZ KARDEŞİZ !!! AYRIM YOKK !!!
saygılar...
Old 10-10-2006, 03:45 PM   #42
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

iyi taktik...

karşı önerme ile,

haklı talepte bulunan muhatabını acze düşürmeye çalışmak...

lakin.....

her seferinde bu taktik paçayı kurtarmak için yetmez...

tanıyamamışsın..sana yazdığım bunca kelamdan sonra beni bilememişsin....

benim kinim pkaka ve zihniyetlilerine....

bu kinden sanada pay vardır...savunan herkese olduğu gibi...

kürtçe konuş,gel benimle konuş,yolda,çarşıda,evde....

ama şunu anla.herşeyin bir sınırı vardır....

not:seninle aynı noktada buluşacağımıza inanmıyorum.mecburda değiliz.lakin,son yazında hassasiyetlere hitap etmeye başlaman ve tamam kuramaz dedikten sonra umutlar yeşermeye başladı....ama buda bir sözünün diğerinin tutmadığını ????:confused:
Old 10-10-2006, 06:58 PM   #43
Hunter
Banned

Üye No: 5807
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : Hunter is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik Mesajı Göster
bakın bizi dilimizden soğuta bilirsiniz karşı çıkarsınız konuşturmassınız (yapamazsınızda). ama şunuda unutmayın bizim içimizdeki kürtlük sevdası amed sevgisi hiç bir zaman yok olmaz. şimdi benim önüme pkk atıp sayfalarca yazı yazarsınız. neden? bana kürtçe konuşma diyen bir yazıya karşı çıkıyorum diye. bırakın arkadaşlar kimi susturmaya çalışıyorsunuz? benim ana dilim kürtçedir öleme kadar da kürtçe kalacak. nasıl manevi değerlerinize saldırı yapıldığından karşı çıkıyorsanız bizde karşı çıkarız vede bu bizim en doğal hakkımız değilmi?. benim dilime dil uzatan önce kendi dilini kurtar sonra gel bana de kürtçe konuşma. çok iyi bir politika size yapılan politikayı bizim üzerimizde yapmya çalışıyorsunuz çok sekisiniz değil mi? manevi değerlerini yitirmiş biri benim gözümde insan değildir. siz ne yaparsanız yapın bizim manevi değerlerimizi kaybettiremiyeceksiniz.bu oyunları fıratla diclenin sularında boğarız.
KARDES HELAL OLSUN KATILIYORUM SANA, KIMSE KIMSENIN ANNA DILINI KONUSMASINA ENGEL OLAMAZ. AHMET KAYA GIBI BASKA BIR SANATCI DAHA OLAMAZ TURKIYE DE KIYMETINI BILEMEDINIZ ADAM VATAN HASRETIYLE OLDU GITDI, SONRADA ARKASINDAN VATAN HAINI DIYIN, YAZIK SIZLERE.
Hunter çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 07:02 PM   #44
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1985
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Hunter Mesajı Göster
KARDES HELAL OLSUN KATILIYORUM SANA, KIMSE KIMSENIN ANNA DILINI KONUSMASINA ENGEL OLAMAZ. AHMET KAYA GIBI BASKA BIR SANATCI DAHA OLAMAZ TURKIYE DE KIYMETINI BILEMEDINIZ ADAM VATAN HASRETIYLE OLDU GITDI, SONRADA ARKASINDAN VATAN HAINI DIYIN, YAZIK SIZLERE.
hiçbişi hakkında bilgin yok belli bare vatan hasretiyle öldü gitti deme...
bölücü örgüt pkk ya olan desteğini herkes biliyor sadece fanatikleri inkar ediyor....
Old 10-10-2006, 07:08 PM   #45
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
ADAM VATAN HASRETIYLE OLDU GITDI,
hangi vatanın hasretinden bahsediyosun :confused:
heralde TÜRKİYE CUMHURİYETİ değildi hasretliği...
eğer kastettiğin TÜRKİYE CUMHURİYETİ ise bana o adamın vatan için yaptığı tek bişeyini söyle???
Old 10-10-2006, 07:14 PM   #46
Hunter
Banned

Alıntı:
İlk Gönderen DJIN Mesajı Göster
hiçbişi hakkında bilgin yok belli bare vatan hasretiyle öldü gitti deme...
bölücü örgüt pkk ya olan desteğini herkes biliyor sadece fanatikleri inkar ediyor....
DJIN BU YAZDIKLARIMDAN O ANLAMAMI CIKARDIN GULUM? IKI SATIR BIRSEY BILMEDIGIMI GOSDERMEZ. SIZLERE NE YAZSAK BOS, BUTUN SORUNDA BURDA ZATEN IYILIK DEN ANLAMIYORSUNUZ, KURTCE MUZIGE HAYIR DEDINIZ, KURT DILINE HAYIR DEDINIZ, KIMLIGIMIZE KARSI CIKTINIZ, KURT HALKININ TURKIYE DE YERI YOK DEDINIZ KI YUZLERCE YILDIR AYNI TOPRAKLARDA YASIYORUZ, BIZEDE HAKKIMIZI SIYASETLE ARAMAK YERINE, SILAHLA COZMEK KALIYOR.
PKK NIN YAPDIKLARINI ONAYLAMIYORUM, HATTA BAZEN AMACLARININ DISINA CIKDIKLARININ DA HERKEZ FARKINDA, AMA TURKIYENIN BIZIM HALKIMIZA YAPDIKLARINI DUSUNURSEM KUSURA BAKMAYIN AMA PKKYA HAK VERIYORUM.
Hunter çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 07:23 PM   #47
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Alıntı:
DJIN BU YAZDIKLARIMDAN O ANLAMAMI CIKARDIN GULUM? IKI SATIR BIRSEY BILMEDIGIMI GOSDERMEZ. SIZLERE NE YAZSAK BOS, BUTUN SORUNDA BURDA ZATEN IYILIK DEN ANLAMIYORSUNUZ, KURTCE MUZIGE HAYIR DEDINIZ, KURT DILINE HAYIR DEDINIZ, KIMLIGIMIZE KARSI CIKTINIZ, KURT HALKININ TURKIYE DE YERI YOK DEDINIZ KI YUZLERCE YILDIR AYNI TOPRAKLARDA YASIYORUZ, BIZEDE HAKKIMIZI SIYASETLE ARAMAK YERINE, SILAHLA COZMEK KALIYOR.
PKK NIN YAPDIKLARINI ONAYLAMIYORUM, HATTA BAZEN AMACLARININ DISINA CIKDIKLARININ DA HERKEZ FARKINDA, AMA TURKIYENIN BIZIM HALKIMIZA YAPDIKLARINI DUSUNURSEM KUSURA BAKMAYIN AMA PKKYA HAK VERIYORUM.

yaa yazıyosunuz yazıyosunuz hep aynı sözleri yazıyosunuz...
defalarca verdik bunun cevabını...ortada ayrım mayrım yok bu sizin hüsnü kuruntunuzdan başka bişe değil...lütfen sabrımızı zorlamayın...çünkü sapıtıyosunuz olayı nerden nereye cekıyosunuz...
Old 10-10-2006, 07:26 PM   #48
Stinq
ÇaKaL Üye

Stinq Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 132
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2078
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi : Stinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond reputeStinq has a reputation beyond repute

hangi vatan vatansızın vatanımı olur.ülkesini vatanını seven sahip cıkar.ihanet etmez.yedigi kapa pislemez.Vatan bayrak din bilmeyenleri savunanlarda onun cektiklerini ceker.onun gibi ölür gider

Stinq çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 07:41 PM   #49
eşitlik
Yeni Üye

Üye No: 20121
Rep Puanı : 6
Rep Derecesi : eşitlik is an unknown quantity at this point

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster Mesajı Göster
iyi taktik...

karşı önerme ile,

haklı talepte bulunan muhatabını acze düşürmeye çalışmak...

lakin.....

her seferinde bu taktik paçayı kurtarmak için yetmez...

tanıyamamışsın..sana yazdığım bunca kelamdan sonra beni bilememişsin....

benim kinim pkaka ve zihniyetlilerine....

bu kinden sanada pay vardır...savunan herkese olduğu gibi...

kürtçe konuş,gel benimle konuş,yolda,çarşıda,evde....

ama şunu anla.herşeyin bir sınırı vardır....

not:seninle aynı noktada buluşacağımıza inanmıyorum.mecburda değiliz.lakin,son yazında hassasiyetlere hitap etmeye başlaman ve tamam kuramaz dedikten sonra umutlar yeşermeye başladı....ama buda bir sözünün diğerinin tutmadığını ????:confused:

senin egonu tatmin etmekten başka hiç halt ettiğin yok. ne istiyorsun bölücü olmadığın için bölücü olmamı? değiştir şu zihniyeti. iki yazar ağzıyla bir şey yaptığını sanma ben kendimi biliyorum senin bilmene gerek yok. kişiliğimi bir kenara atıp kurarmı deseydim kan aksınmı deseydim bu cvp seni sevindirirdi senin sözünle ey gayri türk bunumu istiyordun.

Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 08:15 PM..
eşitlik çevrimdışı  
Old 10-10-2006, 07:52 PM   #50
Hunter
Banned

Alıntı:
İlk Gönderen Stinq Mesajı Göster
hangi vatan vatansızın vatanımı olur.ülkesini vatanını seven sahip cıkar.ihanet etmez.yedigi kapa pislemez.Vatan bayrak din bilmeyenleri savunanlarda onun cektiklerini ceker.onun gibi ölür gider
ULAN BURDA OLSAN AGZINI BURNUNU KIRARDIM SENIN, HAIN HERIFLER BU VATANI BIZIM KADAR SEVSEYDINIZ BUKADAR KAN DOKULMEZDI, DUNYA UZERINDE TURKIYE KADAR KENDI TOPRAKLARINI BOMBALAYAN BIR BASKA ULKE VARMI? PKK S******Z OLABILIR, AMERICAN YANLISI DA OLABILIR AMA SIZ BIZE ADAM GIBI DEMOTRATIK YOLLARI ACSAYDINIZ AHMET KAYA GIBI COK DEGERLI SANATCILAR PKK YI DESTEKLEMEK ZORUNDA KALMAZDI.
Hunter çevrimdışı  
Kapalı Konu

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı