![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: Napcan!??
Mesajlar: 7,221
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2852
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zeytinyağlı Taze Fasulye:
Malzemeler: - 1 kg taze fasulye (ayıklanıp, ince dilimlendikten sonra yıkanmış ve süzdürülmüş) - 200 gr (2 orta boy) - soğan (ince doğranmış) - 200 gr konkase domates - 1 çay kaşığı toz şeker - 125 ml (1/2 su bardağı) zeytinyağı - (2 su bardağı) su Hazırlanışı Fasulyeleri bir tencereye yerleştirip, üzerlerine soğanı ve domatesi koyun. Tuz, şeker ve zeytinyağını ilave edin. Malzemenin üzerine yağlı kağıt örtüp , tencerenin kapağını kapatın. Ağır ateşte , yaklaşık 20 dakika fasulyeler renk değiştirinceye kadar pişirin. Kapağı ve yağlı kağıdı kaldırıp , suyunu ilave edin. Kapağı kapatıp yine ağır ateşte yaklaşık 1 saat pişirin. Yemek pişince tencereyi ateşten alın. Kapağını açmadan soğumaya bırakın isteğe göre , zeytinyağlı fasulye ılınınca ya da tamamen soğuyunca , yemeği tabaklara aktarıp ılık ya da soğuk olarak servis yapın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebzeli salatalar ile ekstra sağlık | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-05-2008 06:51 PM |
Salatalar | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 77 | 03-07-2008 04:33 PM |
Patlıcan Sandviç | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 02:25 PM |
Sandviç - Kanepeler | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 3 | 02-15-2008 12:30 AM |
Klüp Sandviç | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 09:18 PM |