![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2844
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgi, insanlara verdiğiniz sürece, sevgidir. Rahip, mezarlıktaki isini bitirmek üzereydi. O anda elli yıllık karisini kaybeden 78 yasındaki adam "Onu ne kadar çok sevdim" diyerek çiğlik çığlığa ağlamaya başlamıştı. Yaslı adamın yaslı sesi törenin asil sessizliğini bozmuştu. Mezar basındaki diğer aile bireyleri ve dostlar sok olmuşlardı, utanç içindeydiler. Yetişkin çocukları ali al moru mor babalarını yatıştırmaya çalıştılar: Tamam, baba. Seni anlıyoruz. Yaslı adam gözlerini dikmiş kazılan mezara yavaş yavaş inen tabuta bakıyordu. Rahip törene devam etti. Törenin sonunda, aile bireylerini ölüm töreninin kapanışı olarak tabutun üstüne toprak atmaya çağırdı. Yaslı adam hariç hepsi sırayla toprak attılar. Yaslı adam hâlâ: Onu ne kadar çok sevdim diye sesli sesli konuşuyordu. Kızı ve iki oğlu konuşmasını engellemek istediler, ama o devam etti: Onu sevmiştim! Kalabalık mezarlığı terk etmeye hazırlanırken, yaslı adam gitmemekte direniyordu. Gözlerini mezara dikmiş bakıyordu. Rahip yaklaştı: Kendinizi nasıl hissettiğinizi biliyorum, ama gitme zamanı geldi. Buradan ayrılmalı ve kendimizi hayatin akısına bırakmalıyız dedi. Yaslı adam çaresizlik içinde bir kez daha "Onu ne kadar çok sevdim" diyerek söylendi ve beni anlamıyorsunuz, dedi rahibe, ben bunu ona sadece bir kere söyleyebildim. * Zil, çalmadığı sürece zil değildir. * Şarki söylenmediği sürece şarki değildir. * Sevgi gönlümüzde tutsak olsun diye yaratılmamıştır, * Sevgi, insanlara verdiğiniz sürece, sevgidir. Sevginizi asla saklamayın...
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aşka dair | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-08-2010 10:43 AM |
Aşka Dair | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-27-2008 04:47 PM |
Aşka Dair... | MyTBuSTeR | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 12:10 AM |
Aşka dair en güzel özlü sözler... | eXacT | Eskiler (Arşiv) | 19 | 04-18-2007 01:00 PM |
Aşka Dair | ÖzLm | Eskiler (Arşiv) | 7 | 12-19-2006 09:27 PM |