![]() |
![]() |
#25 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Konum: Napcan!??
Mesajlar: 7,221
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2854
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TEREYAĞı SOSU
MALZEMELER 8-10 kişilik 1 kahve fincanı un 2 su bardağı kaynar su ½ tatlı kaşığı tuz ¼ limonun suyu 200 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Küçük bir kapta tereyağ ile unu karıştırıp ezin. Sonra tuzu ve kaynar suyu ilave edip çırpma teli ile orta ateşte karıştırın. Limon suyunu da ekleyin.4-5 dakika kaynatıp ateşten alın. Karıştırarak tereyağını parça parça ekkleyip yedirin. Not: Haşlanmış balıklarla servis edilir.
__________________
Eskidendi O .
|
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebze yemekleri-corbalar-soslar ve dolmalar | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 135 | 02-15-2008 02:40 PM |