![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() DUA
Biri yaprak, diğeri yılan olan İki yüzüğümü Işığın gölgesinde bıraktım Beni uyutmaları için. Bu gece ay doğarsa İçi dolacak yüzüklerimin. İçimin yatağına Çekilirse gözlerim, Toz meleğim gelir Uyku meleğim. Kanadını silkeler Döner ve dua eder Uykuyla doluncaya kadar Yüzüklerim. Dokunup kendime Tenim yumuşamış Dedirten gece Gövdemde yokluğun Rengi beyaz Bilmiyor kimse. Bu gece uyursam Uykum Gecenin acı göğünden süzülür Gövdeme yerleşirse Bir ses Çiçeğine konarsa Çocukluk defterimin Toz meleğim gelir Uyku meleğim Kanadını silkeler Döner ve dua eder Uykuyla doluncaya kadar Yüzüklerim. Melek sorar Anne tanrı nedir Sonsuzluktur yavrum Fakat sonu yok onun da. Bu gece meleğimin Kalbi daralmış Bilmiyor tozundan uyku yapmayı Unutmayı. Kanadını kırmadan sevincimin Bilmiyor uçmayı Melek uyumaz Aslında erkek de olmaz melek İnatçı ve kuru bir evcilik ağacı Ay çocuğu olsaydım keşke Bu gece meleğimin Kalbi daralmış Bilmiyor tozundan uyku yapmayı Unutmayı Meleğim kanadını süzse Dökse üstüne yüzüklerin Geceye verse içini Uyku getirse...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|