![]() |
![]() |
#191 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Mısralık Hayat
Yaşandıkça yaşanası şu hayat o kadar da kısa ki Tek bir mısraya sığıverdi o dev gibi görünen hayat
![]() |
#192 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Trafik Canavarı
Bir canavarlar ülkesi Türkiyem Trafik canavarı bir tarafta Van gölü canavarı diğer bir tarafta Bir diğer yanda ise o meşhur enflasyon canavarı Hani şu günden güne eriyen Sürekli can çekişen ölüm döşeğindeki Bir de kurabiye canavarı var, çocukların canavarı Yurt dışından ithal, şu Susam Sokağındaki Listeyi daha da büyütmek mümkün Ama ne gereği var ki lafı uzatmanın Hiç şüphesiz içlerinde en tehlikelisi Trafik canavarı, nâmı diğer trafik terörü Her yıl binlerce insanımızı alıp götüren Binlercesini de tekerlekli sandalyeye mahkûm eden Çocukları yetim, kadınları dul bırakan Canavarların canavarı, acımasız trafik canavarı Saymakla bitmez ülkeme verdiği zararları Bir an evvel buna bir önlem almalı Trafik canavarının eli kolu bağlanmalı Yurdum insanı da hayatta kalmalı.
![]() |
#193 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tükenmez Kalem
Gün gelir tükenmez denen kalemler bile bir gün tükeniverir ansızın İnsan hayâtı da bir tükenmez kalem misâli Gün olur bitiverir hiç bitmeyecekmiş gibi görünen ömrü ölüm vakti geldiğinde insanın.
![]() |
#194 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tüm Mektuplarım
Hangi yöne baksam hep sen varsın Bâzen sıcak ve nemli nefesimle Buğulanan bir camda şekillenen bir resim Bâzen bir ressamın tuvalinde beliren Renk çümbüşündeki bin renkten bir renksin Elimi nereye uzatsam sen Aklımın her bir köşesinde hep sen Adımımı attığım her yerin her santimetrekaresinde Yine sen Senle dopdolu hemen her yanım Sen kokulu pembe renkli tüm mektuplarım
![]() |
#195 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türkü Türkü Türkiyem
Türkü türkü Türkiyem benim canım Türkiyem Sensin bana verilen en kıymetli hediyem Sana hürmet etmeyen olur kurda kuşa yem Türkü türkü Türkiyem benim canım Türkiyem Bir tek senin uğruna ne çok canlar verildi Sana göz koyanların hepsi yere serildi Yolunda kan dökerek şehitliğe erildi Türkü türkü Türkiyem benim büyük Türkiyem Senin aşını yedim senin suyunu içtim Toprağına sevgiler ekip sevdâlar biçtim Senin için yârimden nice dosttan vazgeçtim Türkü türkü Türkiyem benim güzel Türkiyem Dağın, taşın, toprağın, köyün, ilçen ne güzel Gözüm sende hep kalır alsa götürse ecel Hiç değmesin bağrına elimden başka bir el Türkü türkü Türkiyem benim eşsiz Türkiyem Senden ayrı olamam sana ben hiç doyamam Senin yerin kalbimdir yere göğe koyamam Oydum seni gönlüme başka bir ad oyamam Türkü türkü Türkiyem benim yârim Türkiyem.
![]() |
#196 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() TV Dizileri
Televizyonlarda yığın yığın, dizi dizi tv dizileri Birkaç ay sonra ardlarında kalmıyor hiç izleri Birçoğu da boşuna hep oyalamakta bizleri İnsanların dizi izlemekten tutuldu hep dizleri Eskiden ecnebiydi bu diziler şimdi oldular yerli Artık diziler 90-60-90 ölçülü dolu podyum mankeni Çoğu rol yapamaz, olur onlardan konu mankeni Bu bir kanayan yara, içi sizi yakar dışı da beni Konuları hep aynıdır hepsi de birbirine benzer Kanalların gözleri hep fırıl fırıl reytinklerde gezer Bu reytink belâsı uğruna herkes birbirini ezer Reytinki düşük dizinin yerinde hep yeller eser İçlerinde az da olsa var gerçekten kaliteli olanı Bekliyor hep seyir zevki zaplayıp da onu bulanı Yakalayıp da yutamaz böyle diziyi reyting kapanı Her zaman tam olmuşunu seç, iyi kullan hep kafanı Ele almaya çalıştım bu şiirle tv dizisi fenomenini Her şey reytinh değil, çevir sen kaliteye dümenini Her zaman iyi yapılan dizilere açmalısın yelkenini Sürçü lîsan etmişsem lütfen affedin sizler de beni
![]() |
#197 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ucuz Hayat
Mâlûmunuz üzere ülkemizde Hayat pahalı mı pahalı Yaşam şartları zorlu mu zorlu Elektrik pahalı Benzin pahalı Et pahalı Giyim pahalı vesâire Kısacası her şey Ateş pahası bu ülkede Türkiye'de ucuz olan Bir tek şey var O da insan hayâtı Sudan bile ucuz Hadi ne duruyorsun Tepe tepe kullan Bozuk para gibi Harca hayâtını
![]() |
#198 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umudum
Umudum bekletiyor beni ıssız yollarda Çaresizliğim büyür sürekli bu kollarda Yağmurum düşer damla damla dolar da Nefesim tükenir birden bu dimdik yokuşlarda
![]() |
#199 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Işığı
Yalnızlığımın en ücra köşesinde Yürüyorum yavaş adımlarla Gölgem bana eşlik ediyor Ölüm sessizliğindeki kaldırımlarda Bir umut ışığı beliriyor Belli belirsiz ufuklarda Bir martının kanadındayım Uçuyorum uzak diyarlara Sessiz, sakin ve derinden Adım atıyorum bulutlara Sevdalarıma yataklık ediyor Göz kamaştırıcı beyaz tarla Kar olup yağıyorum Dağların yamaçlarına Eriyip akarsu oluyorum Çoşup giden çağlayanlara Dökülüyorum köpüre köpüre Yosun tutmuş taşlara Üzerlerinden tüy gibi kayıp Ulaşıyorum ırmaklara Yalnızlığımı geride bırakıp Karışıyorum sonsuz deryalara.
![]() |
#200 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uykusuz *******
Uykusuz mu uykusuz ******* Sanki birbiri ardına gelmiş heceler Hepsi el ele tutuşmuş Etrafımda olmuş ateşten bir çember Bu çember giderek daralmakta Gitgide beni iyice içine almakta Tüm bedenim uykusuzluğa daldıkça dalmakta Tehlike çemberidir bu Tehlikeden tehlikeye beni atıyor Feleğin çemberidir bu Boynuma dolanan yılan gibi canımı hep acıtıyor.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|