![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yıldız Ürkütülen *******
ah yaşamak kavuşulmayan sevgili ah ardından ağlanası... gayri tüm yollardan uzak bozkırlar ortasında yıllar önce ölmüş bir atın kafatası beyninin boşluğunda inleyen rüzgar bakışının boş yerinde hiçlik sarası şimdi bu kör çukurlarda ne mazlum gözleri vardı su başlarında durdu söğütlere yaslandı ateşlere nal vurdu yağmurlarda ıslandı... akar bu kör oyuklardan iki sonsuz ırmak gibi gidilmemiş tüm yolların yaşanmamış macerası terli akşam üstlerinde yarılıp geçilen al bulutlar köpük köpüğe yıldız ürkütülen *******in karası ölümü çiğneyerek toynak vurdu hayata bir serüvencinin yürük atıydı o iz bıraktı sevdalarda iz bıraktı kavgalarda coşku kişnedi yıldız kişnedi ayışığı kişnedi aşk kişnedi kösnü kişnedi sahipsiz kaldığı gün söndü gözlerinin çırası ölüme yol vurdu derin yarası... gök döktü kula rengini yol çöktü söğütler kesti fısıltısını kırıldı suyun aynası acı bu dağları kökünden söktü ansızın bitti yol bitti coşku kuşku... durdu sanki yıldızlar tüy döküyordu sahibi indi sırtından kırılmış kılıcını karanlığa fırlattı birkaç yıldız döküldü dedi ihanetler yedim onca sevdadan hadi git özgürsün git ve kurtar beni yurtsuz yollardan ben kendimi yabanıl ıssızlara vurayım ey yüreğim yorgun atım sonra kor tükürdü yere ve tutuştu kuru otları hüznün yürüdü gitti malumdur sonrası malumdur sonrası eli sopalı adamlar kaç yıl koştukları at arabası ağır yükler ve gözleri bağlı dolap beygiri günleri sinekler üşüştü yaralarına kargalar gagaladı kanını bir deri bir kemik gayrı ne acı-ne sevinç ne hüzün-ne de umut umrunda bile olmadı sonunda yürüyecek mecali bitti alnının ortasından çekip vurdular umrunda bile olmadı bütün gök aktı son bakışına yarısı bile dolmadı orada ölmüştü o çoktan ölmüştü o suyun başında o ayrılık akşamında ayakta |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|