![]() |
![]() |
#221 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serin Sonbahar
Durma uzan eriğe Yeni açmış nar a Serin sonbahara Hüzün meyve vermiş sevgiye Dudakaların çatlamış başak Yağmurla ıslansın Her an yala özlemi Tadı mavilerle bezeli Senki masamdaki sohbet Tırnakların kehribar Bir fincan yanakların Bak yine çorapsız ayakların Senki zaman Seni seviyorum inan Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serin Temmuz
Bir temmuz esiyor serin serin Akşamların kucağında Romantik hayalim, Aklım geri vitesteyken gel Aşksa getireceğin Sevinç dolu valizlerinle gel Mavilerin uğurunda Sen doluyken huzurumda Manzarama ay koy Gözlerinde ki yıldızlara mum yak Bana sarhoş bak Dudakların yanar üstüne karanlıkların… Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sesinin Peşine Düşür
Sesinin peşine düştüm Yapışıp kaldım sesine Kızgın bir demirin öfkeleri deldiği Sinirleri gerdiği kor alevler gibi Yaraları iyileştiren sesinin Penzehiri gibi aktın deliklerine Çoban kavalıdır sesin Kuzunun anasına yalvarmasıdır Baharda filizlenen kar beyazı yemliklerin Yapraklarına yağan yağmurdur sesin Binbir senfonidir sesin Ruhumu besteleyen besleyen seven sesin Sesinin boşluğuna sakla beni Yankılanan aydınlanan bir şafağa Kuru üzüme yaş incire Esir zincirlerinden kurtuluştur sesin Sesinin özgürlüğündeyim Ezan sesidir sesin Yanık bir türküdür Dağ başında Sesinin evine sakla beni Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sessiz sevgim
Sessiz sevgim yumuşak duygularım papatya gülüşlüm gülüm Ben seni hep *******de sevdim Korkularımın derinliklerinde rastaldım sana Elimden tutmasanda sesinle yanimda oldun Ben seni yalnızlıklarımızı paylaştığımızda Ortak suskunluklarimizda sevdim Sana karşılıksız aşklarımı yazdım Bazan hak verdin sabret dedin Daha iyi olacak sevdaların dedin Ben seni yıldızlar göründüğünde sevdim Kahvemde sevdim Bir maviliklte deniz zenginliğinde sevdim Kırkli yaşlarını anlattığında memelerindeki değişimde Gözlüklü aşklarındaki umutlarda Yaşadığın hallerindeki umutlarında sevdim Bir yığın sevdalarında sığ bir nehir olduğımda Sevdim sessizce Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizliğindeki Hevesi Seviyorum
Akan bir trafik aklımdaki sen Şeritler sana yaklaşan özlem Yeni ay eşlik ediyor bize Yıldızlar seviyor seni Ağaçlar güne devriliyor Teninde akasya kokusu Ben en çok en çok çok Sessizliğindeki Hevesi Seviyorum Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Kokusu
Sesinde sevgi kokusunu kokladığım Dost, dost derken'ki yüzün cenetti Göz yaşlarında binlerce nuh tufanı gördüğüm Gönlünün saraylarında bize de yer ver Güzel şeyler dolanıyor diller de Adın bu çağrışımlara gebe Gecenin en derin yerinde Sen sesin ve sevgin gönüllerde yine Gel yağmur sesli peri yüzlü güzel Tohumlar ektin arşın arşın bitecek Bir garip yolcu kimsesiz kedi Filizlerinde dinlenecek Çocukların 23 nisanı sın sen Gözlerine bakmak bayram Bak sokaklar sana yürüyecek Sahipsizlerin öksüzlerin sesizlerin dostu bu kadın diyecek Korku seni görünce tutsak Haksızlık zulum yapanlar sana uzaaak Mertlik dostluk incelik senden sorulacak Şiirlerin de sevgi huzur yön bulacak Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Seviniyorum Sana
Hani çocuken bize para verirlerdi Birde oyuncak aldıklarında Bazan oyun oynarlardı büyüklerimiz bizimle Ne çok sevinrdik belli olurdu gözlerimizden Hani çok sevdiğimiz dostumuzu özleriz Uzun süre görmedğimiz kokusunu özlediğimiz Memleket hasreti gibi kaldığmız sözlerinde Gördüğümüzde sevincimiz gökdelen olur ya İşte seni görünce bende yükseliyorum sesizce Heyacandan pır pır olur yüreğimiz İçimizden yüzlerce nehir akar Yıkanırız sevincinle Adını duyduğumda göklere uçarız ya İşte bende adını duyunca sevincimden uçuyorum Ben senin yanındaykende sen yokkende alıştığım gibi sana Kelimlerine alışırım her gece Çok enerji dolusun Yüklü bir bulutsun Ne olur Yağacağın zaman Altında durayım yağmurunun Islat beni en güzel huyunla Islat beni şifalı suyunla Gittiğin şehri su bassın Sevgi selinde yıkansın tenlerimiz Ey gözleri denizleri coşturan kadın Gözlerinin denizinde yüzüyorum Seviniyorum sana Ne olur sende sevin bana Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Hüseyin Yük ' e Değerli Şiirleri icin Teşekkürler
Konu Burada Bitmiştir ![]() Selametle...!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|