![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() - Link bana en yakin çikisi bul
- en yakini arabayla 30dk uzakta, sana gelmez abi - iyi bari birseyler atistirayim; Link bana en yakin kebapçiyi bul - abi sende bokunu çikardin - tamam telefon numarasini ver yeter - Link bana en yakin cikisi bul - abi sag tarafinda Sisli Etfal binasi var, goruyor musun? - evet? - iste o sana girsin oahahah - allah Link buradan bir cikayim! hele buradan bir cikayim! - Link bana en yakin çikisi bul - sayin abim, ikinci köprüye girmisin sen. yok artik bi çikis senin için. - desene tutulucaz iki saat bu trafikte. eee Link anlat bakalim... - Link beni ara konturum bitiyor - Link bana en yakin cikisi bul! - hocam en yakin cikis iki sokak otede ama sen Husrev Gerede'den git orada bir tekel bayii var, oradan iki kisa Camel da alirsan cok sevinirim abi. - senin bulacagin cikisin amina koyyim Link - aman abi uzatma iste.. soket olsa ben girer alirim biliyorsun.. - o zaman bana acilen para ustunu butun almak icin fazladan para verme programini yukle.. - sendedir abi - Link bana en yakin çikisi bul - burasi Inönü burdan çikis yok - Link bana en yakin cikisi bul! - yok ya Trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra basin sikistimi Link gel beni kurtar - haydaa sirasi mi kardesim simdi bak Morpheus'u veriyorum. - alo Link bozuntusu kafayi yiyeceksin bak - aman abi ozur dilerim - Link bana en yakin cikisi bul - git kendin bul kaldirma beni yerimden - lan bana bak oraya gelir senin attigin mermileri tek el hareketiyle durdururum - ben de senin fisini cekerim - ulan ulan...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|