![]() |
|
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1867
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Affet Beni,,,
Sen gözüme vuran nur’um Aşkım, canım biricik oğlum Sana söyleyeceğim sözler var İçim öyle dolu şimdi Bir yanda yere dökülmüş yıldızlar Bir yanda güneş Ama inan gökyüzünde gördüklerinden Çok çok farklılar... Ben hiç üzmek istemedim seni Yarım kalsın istemedim bir yanın Senin gözlerin içindi, gülen yüzün içindi Ekmek banıp ta yediğim ağılarım... Gözlerin damlalarda boğulduğunda Anlıyordum mutsuzluğunu Ve daha derin yaşıyordum umutsuzluğumu Bir sen vardın yüreğimde kocaman Bir de zehrini akıtan o kara yılan.... Doğrusu anlatmak zor yüreğimdekileri Gerçi o küçük kalbin hissediyor gizlerimi O yumuşak ellerini ayırmak istiyorlar ellerimden Sensiz yaşayamam ki ölürüm, ölürüm ben... İçim yanıyor bebeğim, içim kavruluyor Senin gül yüzün için dilime kemik bağlanıyor... Susuyorum Oğulcuğum artık gücüm de kalmıyor... Yoruluyorum... Bıkıyorum senden başka her şeyden Seni de alırlarsa elimden Affet beni, yaşamayacağım ben... Gül Yazganarıkan
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|