![]() |
![]() |
#11 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1870
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kehribar Gözlüm
Seni sana bırakacak gün gelip zaman Beni de bana Gün gelecek büyüyecek rüzgar olup uçacaksın avuçlarımdan Döndükçe akrep ve yelkovan Aramıza girecek belki ayrılık ayıracak bizi yollar, şehirler o an. Elimi tutan o minik ellerin, Kimbilir hangi elle bütünleşecek, sevgiyle, O minik ayakların mı götürecek seni bilmediğim yerlere Kehribar gözlerinle bize elveda derken, Merhaba diyeceksin başka gözlere, Çok uzak gibi görünse de bebeğim, İnan bana sanki dün ben de bebektim. Bir sabah uyandım, bir baktım ki anneyim. Bir sabah, yine bir sabah, yeni bir sabah Bir bakacağım ki sen yoksun. İşte o gün ağlayacağım, Karşımda duran delikanlıyı hep bebek sanacağım. Nerede olursan ol, Aldığın her nefeste, Her kalp atışında, Ben orda olacağım. Gün gelip dursa da yorgun yüreğim, Senin kalbinde, içinde ki sevgi de Aşık olduğun güzelde, Beni andığın her an yavrucuğum, Uzaklarda değil, ben sen de kalacağım, Sen de ben de. Gül Yazganarıkan
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|