![]() |
![]() |
#11 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1870
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Öksüzsevindiren
Öyle bir an geliyor ki Derinleşiyorsunuz içimde... Kandilli küfürler gizlenirken dilimde Adını koyamadığım bir özlem öksüzsevindiren arıyor gözlerinizde.... o gözleriniz, bir kez değmişti gözlerime şaşkındınız, sorguluydu bakışlarınız yüreğim göğüs kafesimi parçalamıştı o an belki de anladınız... aşığım size, hem de deli gibi... hiç tanımadan, hiç dokunmadan teninize nakkaş olup içime işledim sizi... isminiz dilimin ucunda, dimağımda gizli şimdi yazılarınız aramızda kör duman var sizinle kara çalı olmuş korkularınız Bir sahra da kaybolsun istiyorsunuz belki Sığ aşklarınız... Duyumsamaktan ürküyor sıcaklığımı dudaklarınız Sürgülü elleriniz ayaklarınız... Bir gün ansızın çıkacağım yolunuza Söz verdim dudaklarıma Belki eylül belki nisan ayında.... Öpeceğim sizi... Çözülecek ellerinizden ayaklarınızdan sürgüler teniniz alev alev Mührümü kondurup dudaklarınıza gideceğim... kara çalıları biçeceksiniz gidince ben gözlerim bölecek uykularınızı her gece dirhem dirhem Ve bekliyor olacaksınız siz de bir öksüzsevindiren.... Gül Yazganarıkan
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|