![]() |
|
|
#4 |
|
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1921
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bitti gülüm BİTTİ
geçti benden Gün ortasında gözlerin Üzerimden hiç eksilmeyecek dediğin Yine gidişin mahzun bir çocuğa işaret Yarım kalan şiirlerimin yaban ezgisi Gözlerimden geç, izlerimi sil haydi Gül karasına döndü kara gülüm ışığım Hiçlikten öteye nasıl geçeceksin şimdi? . Sen belki hiç bir şey,belki çok şey Canımı yakıyorsun, adın kadar Adın gibi, varlığın da mı bitti? Sen obalarında kısraklar barındıran Sevdalı ve mağrur seyis Koştur özgürce… ama Ben sana ihanet etmeyeceğim Coşkuyla mı koşacaklar her zaman Gör bak,yaşa dönecek bu devran. Haykırmak geliyor içimden Sana şölenler kurmuştum bir vakit En’lerin en yücelerine atmıştım döşeğini Gözlerinden içmiştim kutsal aşk meyini Hayallerimizin beşiğine şiirler belemiştik Olmazların yaylarını kırıp atmıştık birlikte. Şimdi, sana yeni bir renk gönül bahçemden Kırmızıdan gelme bana umutlarım Varlığının mavisine doğru yürüyen Sen toyluğun gafletine düşmüş yeşiller Aç gözlerini çek perdelerini, konuşsun… Güneşini gör as gökyüzüne sen de Çünkü, bit-ti… Yürekten gelen çığlıklarda karardı İki dişin arasında kalan gibi Gül karası kara gülüm ışığım Bitti işte bit-ti Yokluğunda son perdenin oyuncuları da gitti. Tüm umut renkleri de soldu bak Soldurduğun sözler gibi İnceldi gönlümün tüm telleri Neyden gelen ilahi ses ritmi Teskin etmiyor özlemlerimi Ama, kabul etmeliyiz ki, Bit-ti. Gül karası kara gülüm ışığım O kutsal aşk nereye gitti? Bu gemi yara aldı yürümez artık Kağıttan hayallerde yüzemeyecek Kara gün gemisinde Her şey, karaca.... gülüm, ömrüm Maviler bile karaya bulanmış Ömrümün duvarı kararmış İçimde yiten sevdam gibi, O kutsal aşkın da bit-ti… Zuhal Erdoğan
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|