![]() |
![]() |
#1601 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Askerde kamuflaj yarışması var... Herkes çuvallara giriyor,komutan gelip tekme atıyor onlarda hayvan sesleri çıkarıyorlar komutan onaylıyor.
Birinci çuvala vuruyor.. Hav hav hav. Komutan aferin diyor köpek çuvalı.... İkinci çuvala vuruyor, miyav miyav.. Komutan gene beğeniyor.. Böyle on onbeş çuval geziyor. Hepsi çok iyi taklit yapıyorlar... En son çuvala vuruyor ses yok... Daha sert vuruyor gene ses yok, tekme, tokat, tahta, tüfek, ses yok... Askerlere emir veriyor iyicene tekmeleyin... Çuvaldan kan sızmaya başlıyor.. Beş dakika sonra da ince, bitkin bir ses: "Patateeeeeees"
![]() |
#1602 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünya Savaşı arefesinde; bir Nazi subayı, bir yaşlı kadın, bir delikanlı ve bir de genç kız bir tren kompartımanında yolculuk etmektedirler. Tren bir yerde tünele girer.
Karanlıkta, bir öpücük sesi ve hemen ardından da bir tokat sesi duyulur. Tren tekrar ışığa çıkarken, yaşlı kadın şöyle düşünür: -"Zamane gençleri işte. Oğlan kızı öptü ama tokadı da bir güzel yedi." Genç kız şöyle düşünür: -"Salak oğlan, benim yerime yaşlı kadını öptü ama oh olsun, tokadı da yedi." Nazi subayı şöyle düşünür: -"İşe bak yahu, kızı oğlan öptü, tokadı ben yedim." Delikanlı ise şöyle düşünür: "Oooh canıma değsin. Havaya bir öpücük, Nazi bozuntusuna okkalı bir şamar!".
![]() |
#1603 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Albay, binbaşıya :
-Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz .O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün. Binbaşı, yüzbaşıya : -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, teğmene : -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teğmen, başçavuşa : -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir. Başçavuş, askere : -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun. Askerler kendi aralarında : -Yarın sabah bizim başçavuş Albayı tutuklayacakmış
![]() |
#1604 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Komutan emir erini çağırmış
- Bana çabuk bir lazer yazıcı bul getir. - Emredersin komutanım. Bir saat sonra emir eri yanında başka bir er ile gelmiş. -Lazer yazıcıyı getirdim komutanım. -Hani nerde lan? -Komutanım bu arkadaş laz bir erdir ve bizim bölükte yazıcıdır! -Ulan iyiki scanner istememişiz be!
![]() |
#1605 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Asker, komutanın karşısına çıktı, izin istedi. Komutan sebep sordu:
Efendim, karım çocuğumuzun çok hasta olduğunu yazmış da... Yalan söylüyorsun. Çünkü karından gelen mektubu ben de okudum, hiç öyle bir şeyden bahsetmiyordu. Asker selâm verdi, tam kapıdan çıkarken, döndü ve samimiyetle: — Komutanım, dedi. İkimiz de yalancıyız anlaşılan, çünkü ben evli değilim.
![]() |
#1606 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Bismark, harpte yararlilik gösteren bir askere madalya takarken:
-Asker, 100 altın mı istersin, yoksa bu madalyayı mı? Asker: -Madalyanın kıymeti nedir? der. Bismark: -Maddi değeri aşağı-yukarı üç altın, diye cevap verir. Asker : -Öyleyse 97 altınla madalyayı isterim!
![]() |
#1607 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onu sever miydim, bunca derinden?
İçime işleyen, gözler olmasa. Sevdanın baharlı mevsimlerinden, Yorgun sığındığım güzler olmasa. . Güzel, çirkin, sadık, bunaklarından, Dostları öpmesin, yanaklarından. Onu kıskanmazdım, dudaklarından, Dökülen gizemli, sözler olmasa. . Kalbimin sızısı, büyülü gonca, Kıyamete kadar, açılmaz bence. Hiç kavga etmezdik, ömür boyunca, Kırılmaz inattan, buzlar olmasa. . Aşka tutsak olmak, hürriyetimse, Beni kurtarmaya, gelmesin kimse. Onu övmek için, her ne dedimse, Doğrudur bir de şu, nazlar olmasa. . Yolumu gösteren, yıldızım var da, Çırpınır dururum, boranda karda. Eşkiya olmazdım, hayal dağlarda, Yolunu bekleten, izler olmasa, .
![]() |
#1608 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() II. Dünya Savaşı sırasında Rus orduları geri çeliyorlar. Ve Rus generali durumu kurtarmak için askerleri teşvik etmeye karar vermiş. Her getirilen ölu Nazi için 10 ruble vaad etmiş. Askerler saldırdılar. Çatışmadan sonra kimi 1 kimi 3 ceset getiriyorlar ve paralarını cash alıyorlar. Birara bir Yahudi asker bir vagon sürükleyerek getirdi. Vagonun kapısını açtı, içerisi ceset doluydu. General bunu görünce şaşırdı ve askeri kenara çekerek şöyle dedi :
-Asker, anlarsın ya bütçemiz zayıf, haydi ben sana 7.50 ruble ceset başı veriyim. Asker : -Olmaz, dedi, Zaten bana geliş fiyatı 8.30 ruble.
![]() |
#1609 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yüzbasi ile emir eri bir trende yolculuk ediyorlar. Ayni
kompartmanda çok alimli bir kiz ile annesi de var. Baska kimse yok. Bu iki grup birbirlerini tanimasa da yolculuk sirasinda tanisiriz diye çok yakin oturmuslar. Derken tren bir tünele giriyor, ortalik karariyor. Bir öpücük sesi ve ardindan -sirraaak- çok siddetli bir samar sesi duyuluyor. Tren tünelden çikiyor. Herkes saskin ne oldu diye birbirine bakiyor. *Genç kiz düsünüyor; (Benim yerime annemi öperlerse, iste böyle samari yerler..) *Kizin annesi düsünüyor; (Helal benim kiza, öpüldü ama, hemen samari yapistirdi..) *Yuzbasi düsünüyor; (Ulan asker kizi öptü, samari ben yedim...) *Asker gülümsüyor; (Intikamimi aldim daa. Havaya bir öpücük yüzbasiya bir şamar!!)
![]() |
#1610 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güney Amerikalı bir subayla bir er konuşuyorlar: "Savaşta bir düşmana rastlarsan ne yaparsın?"
Er; "Vururum." Subay; "Doğru, peki bir düşman bölüğüne rastlarsan ne yaparsın?" Er; "Vururum" Subay; "Olmadı. Koşup karargaha haber verirsin. Peki savaş meydanında bir inek görürsen ne yaparsın?" Er; "Vururum." Subay; "Olmadı." Er; "Koşup karargaha haber veririm." Subay; "Yine olmadı. Boynuzlarından tutup karargaha sürüklersin. Şimdi beni görürsen ne yapacağını söyle.." Er; "Vururum." Subay; "Olur mu canım. Ben senin komutanınım." Er; "Döner karargaha haber veririm." Subay; "Yahu ben düşman bölüğü değilim ki." Er; "Hah tamam. Boynuzlarından tutup karargaha sürüklerim..."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|