![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiç ben beni bu kadar
Yalnız hissetmemiştim Başkasının yüzünden Dirilip ölmemiştim Gözün aydın sayende Ölüyorum bil bende Kurtuluşum yok artık Gelsen de gelmesen de Öğle bir dert buldumki An bile güldürmuyor Hasretin yüreğimi Yakıyor öldürmuyor Canım yanıyor canım Vursan da vurmasan da Düştüm kalkamıyorum Tutsan da tutmasan da Yaşayıp azabını De ki çekecektim Sevmenin gazabını Ben nerden bilecektim Yaktı beni gözlerin Bilsen de bilmesen de Bitti seven yüreğim Sevsen de sevmesen de Bir inat uğruna, ayrıldık seninle Bu sevgiye istemeden son verdik Hem sana hem bana oldu bak yazık Sen benim sevgilim değilsin artık Bende son bir Mektup, sende hıçkırık Elimde kalan son kadeh o da kırık O günleri keşke hiç yaşamasaydık Sen benim sevgilim değilsin artık Sevdiğini söyleme buruk kalbime Seni öylece gömdüm en derine Dönsen de bakmam artık gözlerine Sen benim sevgilim değilsin artık Teselli etme beni tutma ellerimi Çoktan aldı başkası senin yerini Tanrı affetse ben affetmem seni Sen benim sevgilim değilsin artık... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|