![]() |
![]() |
#12 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1859
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ile dursun birgün yolda yürürken karşılaşmışlar!
T: Uyy tursunum benum, selamun aleyçum nasulsun kaç keredur göremeyrum senu. D: aleyçum selam temal nasıl olıyım geçen gün başıma celmeduk kalmadu. T: Uyyyyyyyy noldu daa ne celdu başına!? D: daha ne celsun, işe giderken belediye çukurunu göremeyince pencereden düştüm! T: anlmadum D: zaten anlamazsun boşver da bak sana ne dicem ha şu bizim muhtar varya o bizim eve celdu T: Uy niye celdu o hıyaroğlu hıyar (çok pis işleri varmış) D: Uy niye olsun mahalleye yürüyen merdivenler yapacakmuşda para istemeye celdu. T: yoksa verdunmu? D: la verurmuyum ben o salağa para! cit dedum para marra yok hem sen napacaksun yürüyen merduveni bağa deduki yolların çivisinin pasını pencerenin kenarına alacam dedu, bende ne dedun dedum, deduğumu dedum dedu. T: Ya bırak şundan bahsetme yav bak sana bişey diicum dün bizim evde elektrikler gitti mum ışuğunda televizyon seyrettük D: iyi yapmuşsunuz pizde de sular kesuldu hanum çamaşurlaru elunde yıkadu da T: Vah vah Bizim kevser yenceler karşıya gitmişler arabada bi damla benzin yok ha D: Uyyyy geçen haberlerde seyrettum arabistan çöllerinde kar diz boyu T: geçen gün karşıma bi salak çıktu paralarumu istedu bende kılıcumu çektum iki el ateş ettum önce kendumu sonra sizi fururum dedum kaçtular D: La temal sen neymişsin bea maşun varmuş kafada zerre kadar akil yok sende ama zeka fışkırıyo maş T: Öyledur öyle neyse temal kaçar bu işle bizu aşar hadi selamun aleyçum tursunum D: Aleyçum selam temal gene göruşelum sohbetune doyum Olmayi
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|