![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() >Einstein ölünce öteki tarafta sorgu melekleri
>sinavdan geçirip, dünya >defterini okumuslar. Üstad, insanliga olan >katkilarindan dolayi cennete >gitmeye hak kazanmis. Eisnstein'i büyük bir kapidan >içeri büyük bir >bahçeye >getirmisler. Burasi cennetmis. Triplex bir villa >ve etrafi çiçeklerle >kapli bir bahçe vermisler.Einstein,sevinçle >yerlesmis ve yasamaya >baslamis.Bir gece geç saatlerde purosunu tüttürüp >kitap okurken >kapisi çalmis. Einstein merakla kapiyi açinca >karsisinda bir adam görmüs. >adam: -"Benim IQ'um 180" demis Einstein çok sevinmis >ve hemen >adama,-"gel içeri seninle Quantum fizigi, >izafiye teorisi biraz da >felsefe >konusalim" demis. Adami 7 gün 7 gece misafir etmis. >Bir süresonra >yine bir aksam kapi çalinmis. Yine bir adam: - >"Benim IQ'um 90" demis. >Einstein; -"Gel seninle siyaset ve ekonomi >konusalim" diye iceri almis >adami.Adam 7 gün 7 gece kalmis villada. Aradan yine >vakit geçmis ve >bir gece vakti kapi çalinmis. Yine bir adam: >-"Benim IQ'um 15" demis. >Einstein bakmis bakmis - "Buyur içeri, konugum >ol"demis. "Seninle >de Galatasarayı >konusuruz". |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|