www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-05-2007, 12:42 PM   #91
¢яєαмιηg
Banned

Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute

Giyotin
devrin birinde, bir alman,bir ingiliz ve bizim temel amerikada birlikte suç islemisler ve mahkeme idam edilmelerine karar vermis. hakim bizimkilere üç seçenek sunmus( ilk önce almana) ;

-asilmayi,yanarak ölmeyi mi yoksa giyotini mi tercih edersin?

alman düsünmüs.yanarak ölmek aci verir, idamda can cekisirim en iyisi giyotin...

kafasini sokmuslar cellat ipi cekmis tak giyotin almanin kafasina gelince durmus...

halktan sesler yükselmeye baslamis,

hakim;

-bu allahin sevgili kuluymus bunu serbest birakin.

serbest birakmislar almani.

sira ingilize gelmis ingilize de ayni secenekler sunulmus.ingilizde düsünmüs...

himm yanarak ölmek aci verir, idamda kötü, en iyisi giyotin...

kafasini sokmuslar cellat ipi cekmis giyotin inmis inmis ingilizin kafasinin üstünde durmus yine...

halktan sesler yükselmeye baslamis yine.

hakim;

-bu da allahin sevgili kuluymus bunu da serbest birakin.

ingilizide serbest birakmislar,sira temele gelmis..

hakim yine ayni soruyu sormus.

-yanarak ölmek mi?,idam mi? giyotin mi?

temel düsünmüs ve cevap vermis,

-yanarak ölmek aci verir,giyotininiz de bozuk zaten en iyisi asin beni..
¢яєαмιηg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 09-05-2007, 12:44 PM   #92
¢яєαмιηg
Banned

Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute

Hasan Sen misin
Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın işıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur... Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden "şunun ensesine bi tane yapıştırayım" der sonra "Oğlum adam iri yarı...
Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanına Temel oturur..
Adam Temel e donup "şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bi tane yapıştırır ve devam eder "Ulan Hasan sen burada mıydın" der. Adam dönüp "Ne Hasanı kardeşim" der Temel de "Pardon kardeşim karıştırdım" der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır.
Adam dayanamaz ve Temel e donup "Kardeş bi tane daha yapıştır sana 10 milyon verecem" der. Temel bi tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder
"Hasan sensin be yeme beni" Adam dönüp "Hasan değilim kardeşim be " diyip ön koltuklardan birine oturur.
Temel in yanindaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı

aramaya başlar ve bulur hemen Temel e dönüp "Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı
verecem" der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bi tane yapıştırıp "Ulan Hasan burda mıydın, ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum" der...
Old 09-05-2007, 12:58 PM   #93
¢яєαмιηg
Banned

Bir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar.... Mahkemeye çıkarılırlar... karar İDAM... itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir. Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır...
BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez.
Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz.
Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım. Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"
Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun". Herkes şaşkına döner.
Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar...
GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der...
Old 09-05-2007, 12:59 PM   #94
¢яєαмιηg
Banned

Sultan en güvendiği adamını Arabistan a hünkar göndermiş.
Hünkar, Arabistan da gezerken bakmış, Araplar entari giyiyorlar ama alta donları yok. Bir rüzgar esti mi, manzara felaket! Haber salmış, altına don giymeyenler kadı huzuruna çıkartılıp, hapsedilecek. Aradan günler geçmiş Arabın bir tanesi don giymemiş ve ilk rüzgarda olay fark edilmiş. Kadı huzuruna çıkartmışlar. Kadı sormuş:

- Adın?
- Aptülmecit
- Baba adın?
- Aptülleziz
- Evli misin?
- 5 tane karım var!
- Kaç çocuğun var?
- İlkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden13, beşincisinden 18 tane.

Kadı kararını vermiş ve söylemiş: - Aptülleziz oğlu,Abdülmecit�in,don giymeye vakti olmadığından beraatine karar verilmiştir!
Old 09-05-2007, 12:59 PM   #95
¢яєαмιηg
Banned

Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek "yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz" demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş. Akşama doğru kız "gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz." demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz. Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar..." Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş... Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez." fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.

- "Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım"
Old 09-05-2007, 12:59 PM   #96
¢яєαмιηg
Banned

Bir KÖyÜn Camisinde Imam Cemaate Vaaz

Vermektedir. Ansizin Iceri

Dalan

Bir KÖylÜ KÖyÜ Sel Basmakta Oldugunu

Haber Verir. Butun Cemaat

Hemen

Kendilerini Disari Atip, Kacar. Sadece

Imam Butun Israrlara

Ragmen

KÖyÜ

Terketmeyi Reddeder Ve Tanri Nin

Kendisini Koruyacagini

Soyleyerek,

Camide Kalir. Kisa Bir Sure Sonra

Sular Camiye Ulasir, Imam

Caresiz

Minareye Cikar. Sular Minarenin Ilk

Katina Yukselirken Bir Tekne

Imami

Kurtarmaya Gelir.ancak Dinibutun Imam,

Tanri Nin Kendisini

Koruyacagini

Soyleyerek Tekneye Binmez. Sular

Yukselir, Imam Ikinci Kata

Cikmak

Zorunda Kalir. Bir Tekne Daha Gelir,

Ancak Imam Yine Tanri Nin

Kendisini

Koruyacagina Inancinin Tam Oldugunu

Soyleyerek Tekneye Binmez.

Sular

Iyice Yukselir. Imam Artik Minarenin

En Tepesindedir. Bir

Helikopter

Yaklasir. Icindekiler Durumun Kotu

Oldugunu Anlatarak Imama

Helikoptere

Gelmesi Konusunda Israr Eder. Imam

Helikoptere Binmeyi De

Reddeder.

Bir

Sure Sonra Sular Iyice Yukselir Ve

Imam Bogularak Olur.

Kendisini

Cennetin Kapisinda Melekler Karsilar

-melek: Hosgeldiniz. Cennette KÖskÜnÜz

Hazirlandi.buyrun. -imam: Cennete Girmek Istedigimden Emin Degilim.

-melek: Neden?

-imam: Tanri Ya Biraz Kirginim.

-melek: Ne Oldu Ki?

-imam: Ben Hayatimi Ibadet Ederek

Gecirdim. Insanlara Hep Iyilik

Yaptim,

Gunahtan Uzak Durdum. Yasadigim Koyu

Sel Basti, Herkes Kacti Ama

Tanri Nin Beni Kurtaracagina

Inandigimdan Kaldim. Goruyorsunuzki

Simdi

Burdayim...

Tam Bu Sirada Yukaridan Tanri Nin Sesi

Duyulur:

-salaga Iki Tekne Bir Helikopter

Gonderdik!!!!!!!!!!!!!
Old 09-05-2007, 12:59 PM   #97
¢яєαмιηg
Banned

Belgrad Ormanları ında bir akşam üstü
Nihahahah boşuna kıpraşma yavrum.Elimden
kurtulamazsın..
Bağırmakta fayda etmez. Bu ormanda seni kimseler duyamaz. Sen iyisi mi
meşhur sözü hatırla ve rahatla.Tecavüz kaçınılmazsa uzan keyfine
bak..Heheheheh..
-Sen şimdi bana tecavüz mü edeceksin?
-Yok nasihat edicem.Tabii ki tecavüz edicem.
-Eminsin yani.
-Tabii eminim,artık tecavüz etmek suç bile değil güzelim.Tecavüzü
ediyorsun,sonra tecavüze uğrayan kız çaresiz seninle evlenmek zorunda
kalıyor,sen yırtıyorsun.
-Demek yırtıyorsun? O zaman gel yırt bakalım.Hatta
sen zahmet etme,ben yırtıyım üstümü başımı.Nasıl olsa yenisini sen
alacaksın.
-Ne diyon sen bacım?
-Bu ayakkabıları da parçalayabilir myiim?
-Bıktım kaç senedir giymekten.
-Ohoooo.Amma konuştun ya.
-Evet ben biraz fazla konuşurum.Şimdiden alışan iyi olur.Malum bir ömür aynı evi
paylaşıcaz.Haa bi de unutmadan söyliyim,ben uyurken dişlerimi
gıcırdatırım,sonra söylemedin deme.
-Anlaşıldı,sen beni lafa tutup kaçmayı planlıyon ama yemezler.
-Kim kaçacak?Ben mi ? Bence birazdan sen kaçıcan, müstakbel kocacığım. Önce şunu söyliyim,bizde nişanıda düğünüde erkek tarafı yapar bilesin.Nişanda 3 burma bilezik,bir altın saat,5 metrede altın kordon
-Ohaaaaa
-Bence oha joker hakkını hemen kullanma.Çünkü daha düğünde isteyeceklerimi sıralamadım.
-Ne düğünü ya?
-Aaaa düğünsüz hayatta evlenmem.Özel gelinlik isterim,ayrıca ablamların o gece giyeceği tuvaletler de bizzat ellerinden öper
-Ablanlarmı ?
-Evet bizde adetler böyle.Sen sormadan söyliyim,benim 4 ablam var.Sonra düğün salonda olucak.Havayi fişek gösterisi isterim.5 bilezik isterim,tek taş pırlanta yüzük isterin,yurt dışında balayı isterim,kirada oturmam ev isterim,Italyan mobilya isterim.
-Yeteeeeerrrrrrr.Bacım ne yaptın ya ?Ben mi sana tecavüz ediyom,sen
mi bana tecavüz ediyon karıştırdım ha!!Ne bu be ?
-Valla canın isterse kocacığım.
-Ne kocası be?
-Tecavüz edicen ya o bakımdan
-Tövbe ..Vazgeçtim.Ben aklımı peynir ekmekle yemedim.Tecavüzün cezası kalkmamış aksine artmış. Bundan ala ceza mı olur?! Şu dakikadan itibaren dünya ahiret bacımsın.Kalk yürü eve bırakayım seni.Ulan bi tecavüz etme zevkimiz
vardı,onunda içine ettiler, iyi mi ?
Old 09-05-2007, 12:59 PM   #98
¢яєαмιηg
Banned

Adama sormuslar:

-Kaç gün oruç tuttun?

-Hastaligim nedeniyle, ancak bir gün tutabildim!

Ayni soruyu, orada bulunan Bektasiye sorunca, hiç istifini bozmadan yanit vermis:

-Bu arkadas benden bir gün fazla tutmus!
Old 09-05-2007, 01:00 PM   #99
¢яєαмιηg
Banned

Deli olduğu söylenen bir padişah ferman salmış dört bir yana.
-"Eşeğimi güldürene bin altın vereceğim" diye. Ülkenin her köşesinden adaylar gelmiş uğraşmışlar, didinmişler ama bir türlü eşeği güldürmeyi başaramamışlar. En sonunda Nam-ı Kemal gelmiş eşeğin kulağına bir şeyler fısıldamış. Eşek başlamış kahkahalarla gülmeye. Nam-ı Kemal almış bin altını dönmüş evine. Eşek günler, haftalar hatta aylar geçtiği halde hala kahkahalarla gülmekteymiş. En sonunda padişah bir ferman daha yayınlatmış:
-"Eşeğimi ağlatana ikibin altın" diye. Yine ülkenin dört bir tarafından adaylar gelmiş ama eşeği bir türlü ağlatamamışlar. En sonunda Nam-ı Kemal gelmiş.
- Bizi eşekle yalnız bırakın, demiş. Ahırda geçen 1-2 dakikadan sonra eşek bağıra bağıra ağlamaya başlamış. Padişah ikibin altını verirken önce güldürmek, daha sonra ağlatmak için ne yaptığını sormuş. Cevap şöyle olmuş:
- İlk gelişimde eşeğe "Benimki seninkinden büyük" dedim, eşek gülmeye başladı. İkinci gelişimde ise çıkartıp gösterdim...
Old 09-05-2007, 01:01 PM   #100
¢яєαмιηg
Banned

Temelle fadime çok yaşlanmışlar. Temel 85 fadime de 80 yaşındaymış. Evde yalnız oldukları birgün fadime temele;
- Temel hadi ben odaya çıkıyom eskiden yaptımızı yapalım çok ozledim da demiş.
Temelde tamam demiş.
Az sonra fadime temele;
-Ula temel gelmiyomusun da haçen bak şevkim kaçıyor ...
Temel bunun üzerine;
-Dur be Fadime sen orada mezar açmış bekliysin ben burda ölü dirilttim daa!!!
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:38 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.