![]() |
![]() |
#511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ankara'da yaz,
Ankara'da güz, Ankarada kar, Ankara'da bahar var, Ama, sen yoksun. Mekanım Cennet olsa Neye yarar?
![]() |
#512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Altı kere aldılar Şehitler Tepesi'ni,
Altı kere geri aldık. Ovalar şahidimiz, Sonunda biz aldık. İlle dermiş gavur, Gülerim illesine! Gece atar, gündüz atar, yorulmaz, Delik delik oldu nazlı yer. Yanaşmaz ki iki nefes sorasın, Kimi arar, ne söyler? Deli midir, kör müdür, Şaşarım güllesine! Yaralarım köyceğizi düşünür, Kanımın boşuna akası yok. Düşmana malum ola, Dipciğim yüreğimdir çarpınca, şakası yok Ayacığıma düşmüş, Acırım kellesine!...
![]() |
#513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevdalara yenik düştün,
yıkıldın be ankaralım.... her seveni dost bildin, vuruldun be ankaralım.... denizler misali çağlardın, senki aşılmaz dağlardın, nerede bir garip görsen ağlardın, ağlardın be ankaralım.... hani nerde sevenlerin, nerede dostların, nerde umutların, nerede yarınların, hic geri gelir mi sandın delikanli yılların! aşklar sana haram, haram be ankaralım.... yillar sana düşman, düşman be ankaralım....
![]() |
#514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sebebini anladım bu zamansız gidişin
Biraz ümit olsaydı Yalvarırım dön” derdim Şunu bil ki elvedan başlangıcı bitişin Yüreğimi seninle Ankara’ya gönderdim. Uzun uzun yolları büyüttükçe gözümde İsyanım destan oldu en ufacık sözümde Ne bende huzur kaldı ne tebessüm yüzümde Yüreğimi seninle Ankara’ya gönderdim. Yıllar önce gelseydik ikimiz bir araya Elbet merhem bulurduk bu kapanmaz yaraya Seni sultan eyleyip gönlümdeki saraya Yüreğimi seninle Ankara’ya gönderdim. Yazan yazmış kaderi madem kendi eliyle Hiç kimse bir tutmasın seveni bir deliyle Hasretimin yangını gözlerimin seliyle Yüreğimi seninle Ankara’ya gönderdim. Şimdi senden son arzum ara sıra an beni Seni mutlu bileyim sen de öyle san beni Bende kalan bir beden terk eyledi can beni Yüreğimi seninle Ankara’ya gönderdim.
![]() |
#515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk aşk...
Telaşlıydı acaba o kalbi elinde kaçıncı aşıktı ki ? Çarpıntıları yaz gibiydi sümbül kokuyordu Yerde susam sırtlanmış karıncaları bile görmeye başladı Kolay değil on bir gündür aynı halde yaşamaya çalışıyordu Acaba onunda kalbi dışardamıydı ? Yoksa yaşadığı nedensiz bir yırtılmışlıkmıydı ? Çıldıracak gibiydi kız Artık o an gelsin diye tanrıyı çağırıyordu An geçmek bilmiyordu, iki dakika öncesi için sözleşmirlerdi Beynini tırmalayan, camdaki sinek sesi, başka kimse yok Çarpıntısının yanına birden, aşkın yüzü bumu sızısı karıştı İki dakika içinde kızılı,karayı,aşk açmaz'ı hepsini yaşadı Buz kesmiş ellerini, oturduğu sandalye ile bacakları arasına aldı Elleriyle birlikte sevgiside, anlık soğuma girişimine büründü O sırada kalbini dışarı alan, kapıda belirdi Az öce yaşadıkları hiçbirşeymiş Tanrı yine yanında kızın, beğensin beni çağrısına kulak veriyor Karanlık cafe de az sonra güneş açıyor Oğlan, kızın yüreğini öpüyor Ellerini altından alıyor kız, bağlayıp masanın üstünde birleştiriyor Camdaki sinek,telaşı,çarpıntıları,soğukluğu Hepsi yok oluyor Meğer vapurda, martı sesiyle gelen o oğlanı İntihar meleği sanırmış, zavallı kız Bir dahaki birleşmeye karar verdikleri an gevşemiş Sinek o zaman gitmiş Elleri o vakit ısınmış Anlayamamıştım Nerden bilebilirim ki ben öyle çok sevdiğini İlk kez aşkı tattığını Meğer hep aşka hazırmış Bir görmüş soğumuş, bir daha göremem korkusuyla Korku kendini beklenen yağmura bırakınca İki görmüş ısınmış... Aşk intihar meleği değilmiş, öğrenmiş.
![]() |
#516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neye nasıl başlamalıyım,
Neyi nasıl anlatmalıyım sana, Karmakarışık olan duygularımı mı? Sesini duymadan geçiremediğim zamanı mı? Bana zulmeden ayrılıkları mı? Neyi anlatmalıyım sana? Kalbimdeki o büyük sevgini mi? Gözlerine baktığımda içimdeki sevinci mi? Yoksa çaresiz bekleyişimi mi? Sabahı olmayan *******i Neyi anlatmalıyım sana? Senle kurduğum dünyamı mı? Her güne senle başlayışımı mı? Çaresizlikler içinde çırpınışımı mı? Umutsuzluk denizinde kayboluşumu, Neyi anlatmalıyım sana, Anlamsızlıklar içinde bir anlam olduğunu mu? Hüzünlerin ötesinde verdiğin mutluluğu mu? Kimi zaman sebepsiz suskunluğumu? Bende nasıl bir ben olduğunu mu? Neyi anlatmalıyım sana Anla artık! Bende vazgeçilmeyen bir tutku olduğunu… ( Hala anlayamadıysan daha büyümemişsin KÜÇÜĞÜM.)
![]() |
#517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimi odakladım gök yüzünün sonsuz maviliğine
Yıllardır hep sen girdin,yalnız hayallerime Her şeyden çok sevdim seni Havadan,sudan,hayattan bile Senden başka bir düşüm olmadı Canlandıramazdım gözümde seni, O kadar güzeldin ki seni hayal bile edemezdim çoğu zaman. Yıllar var ki ben sana aşığım, *******e sor,yıldızlara sor, Seni nasıl sevdiğimi
![]() |
#518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gecede mutlu olur,
Bir gecede üzülürsün. Bir gecede kazanır, Bir gecede kaybedersin. Ben seni bir gecede kazanıp, Bir gecede kaybetmek istemiyorum. Seni sevmek istiyorum, Gittiği yere kadar. Anla artık eş ruhum, Anla artık rüyalarımın kızı. Seni üzmek istemem, Seni kırmak istemem, Seni sevmek isterim gönülden, Seni sevmek isterim derinden. Anla artık eş ruhum, Anla artık rüyalarımın kızı. Sabrettim kendimce, Bir bu kadar daha beklerim, Sevdiğim gelmezse. Beklerim aşkımı gerekirse, Günlerce,*******ce. Kaybettirdin bendimi, Gönlümü çaldı güzelliğin, Kalbimi kırsa da bazı düşüncelerin, Seni senden çok seveceğim. Bekleyeceğim ıssız *******de, Arayacağım seni kaybolan ümitlerimde, Bulursam aşkımı bir yeşilde, Şiirlerimdeki kızı anlatacağım kendimce. Hak verir belki,şiirlerimi benden dinlerse Sever belki aşkı şiirlerden öğrenirse
![]() |
#519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir anlayabilsen beni
Ya da bir anlatabilsem kendimi Belki böyle olmazdım Uçabilen ama kanadı kırık kuş misali Belki yıpratmazdı seneler Genç görünen yaşlı kalbimi Belki ağlamazdım.. yorulmazdım.. Bu hayatta boğulmazdım.. Yaşardım, Her kanat çırpışından Mutluluk duyan bir kelebek gibi...
![]() |
#520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şarkılarımın ilhamı, gönlümün sesi
Kara gözlerinin olayım sürmesi Bu ne şiddet böyle, bu neyin nesi. Haydı biraz gül de rahat edeyim. Her halin gözümde kala kalıyor. Bunu düşünerek davran güzelim. Her hatanda aşkım yara alıyor Biraz dikkat et de rahat edeyim. Söyle benim senden gayri kimim var. Bu dünyadan alacak başka neyim var. Sevdamız adına çarpar yüreğim Duy şu kalbimi de rahat edeyim. Soruyorum; Sana ömrümü adadım yetmezmi. İstiyorsan ahiretimi de vereyim. Benim aşkım, sevdam, sevgilim sensin. Duy sesimi de artık rahat edeyim. Bukadar koşmaktan yoruldum artık. Bu bayrağı yalnız taşıyamam ki. Dindi fırtınalarım duruldum artık. Anla halimi de rahat edeyim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|