![]() |
![]() |
#1431 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen gittin gideli gönlüm kederde.
Hasretin içimde kapkara perde. Ansızın çıkıp ta gelirsin diye, bekliyorum seni her gün o yerde. Sen olmayınca çare yok bu derde, hatıralar öksüz,ruhum hederde. Bilmiyorum şimdi nerdesin,nerde...? Bekliyorum seni her gün o yerde. Ölüm var sevgilim günün birinde, elimden ne gelir,yok buna çare. Kavuşmak nasipse eğer kaderde, bekliyorum seni her gün o yerde.
![]() |
#1432 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ne var, ne var âlemde,
Belâ kadar çekici? Örse benzer kellemde, Belâların çekici. Çiçeklik, bana ateş, Bana pınar, karbelâ, Koynumdan çıkmayan eş, Suyum, ekmeğim belâ...
![]() |
#1433 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım yokluğunun acı zehrine
Kayboldum sevdamın derinliklerinde Ağlıyorum yine düşlerimin bittiği yerde Unutamıyorum seni yine benim belamsın... Kaçamıyorum senden zincir vurmuşsun gönlüme Hasretini ekmişsin sevdamın yerine Gidemiyorum bırakıpta seni ecelimin peşine Tutsağın olmuşum senin yine benim belamsın... Diyorlar ellere gönül vermiş aşkının inadına Tuz serpmiş kapanmayan yarana Ben sevda degil dert almışım başıma Azrailim olmışsun yine benim belamsın... Sende yoksun yaşanmıyor birtek başına Bir damla gözyaşı oldun göz pınarıma Bir daha sevmek mi tövbe allah aşkına Sevmedim başkasını yine benim belamsın....
![]() |
#1434 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her gün her daim
Böyle yanarsın Takvim sayfları kopara kopara Acılarla dolu günler sayarsın Gözlerinden yaşlar Dilinde affet kelimesi Eksik olmasın Her zaman çok sev Ama hiç bir zaman sevilmeyesin Aşk ateşinde yana yana Bana yaptıklarını anlaya anlaya Pişmanlık içinde Acılar çeke çeke Bir ömrü boşa yarçıyasın Sende senin gibi Birisinden belanı bulasın.
![]() |
#1435 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Herkesin uyuduğu saatte uyuyamadım bile
Uyku tutmadı. Yüzüme sürdüğün elin...sıcaklığı hala duruyor yanağımda desem, Durmaz! Çok gözyaşı aktı üstüne O ellerin üşüdü mü bensiz desem, Üşümez! Kim bilir kimi ısıtır yine? Ne acı bu hayat Bana kalsaydı sıcaklığın...? Başka biri ısıtsa desem, Belki! ! ! ! unuturum seni. Herhangi biri, herhangi bir yer olsa, Belki! ! ! uyuturum beni OLMUYOR, OLMADI! ! Kaçtığım kadar yakalandım BU GECE YİNE UYKU TUTMADI...
![]() |
#1436 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() odamın penceresinden yalnızlığa bakıyorum
gözlerim doluyor. tıpkı senin ardından son bakışımda olduğu gibi anımsıyorum birden o zaman da yağmur yağıyordu ama o yaz yağmuruydu güneş açıyordu sonra yapraklarını aydınlatıyordu ağacımızın sonra sen son yolculuğuna çıktın beni ise gözümde sonsuz yaş selleri ile bıraktın. nedenini asla öğrenemeyeceğim bu gidişinin şimdi bir kelebeğin ufak bedeninde arıyorum seni sıcaklığını... belki rastlarım bir gün diye bekliyorum...
![]() |
#1437 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerin takviminde
Saklı Dudak payı Gel desen gelir mi yaşanan Yakar mı ateşi Tutuşturur mu? Arzulu bakışlar Meşaleyi...
![]() |
#1438 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki şimdi uyuyorsun,
Belki beni düşünmüyor, duymuyorsun, Belki’de ağlıyorsun acıklı bir dizi filme, Belki’de sana yazdığım şiirin ikinci dörtlüğündesin, Belki sende seviyorsun ama söylemiyorsun Belki sende sevmiyorsun Belki’leri Belki de keşke sevmeseydim onu diyorsun Belki’de sevmeseydi keşke beni kendinden fazla Belki en sevdiğim şarkıyla gelirsin, Gittin yağmurla gel hani, Belki hatırlıyorsundur, Belki’de yağmurları bekliyorsundur KİMBİLİR. Kim bilir belki bir gün gelirsin, Belki göz yaşlarımı sen silersin, Belki’de ben geliveririm, Belki doğum gününle gelir kara haberim, Belki’de mezarımda bir Fatiha okursun...! Kimbilir.
![]() |
#1439 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana söyledim
Ben dayanamam ararım diye İşte telefonun diğer ucundayım Verdiğin cevap Sen hala orada mısın? Buradan hiç gitmedin mi? Beni bıraktığın yerde bir umut doğar belki Gururumu boş verip karşındayım Hatalı olan sensin ama Yine de özür diliyorum Yeni baştan yazalım sevgimizi Unutalım her şeyi Unutmak dedim Yine uzadı mı saçların Bana kızıp kestirmiştin Değiştirdin mi?rengini uçlarına gölge atacağım diyordun Yeşil gözlerin soldu mu? Ağlamayı öğrendin mi? Buluşma yeri verip gelmedin Her gün beklemeye gidiyorum Bu gün gelirsin diye Unutma günler bitmez bende Yarın yine bekleyeceğim yolunu kaybedip gelirsin diye Tunalı Hilmi caddesinin sonunda şen kafe Alt katta köşe masadayım başımda bere var Uzamış saçlarımı görme,sırtım dönük olacak Ağlarken sesimi duyma Sessizce gel,sensizliğimi korkutma
![]() |
#1440 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yaz yağmuruydun belki de?
Apansız yağdın sevgisizlikten kurumuş gönlüme Ve son kalan aşk tomurcuklarını da yeşertmeye başlamışken tam, Gittin geldiğin rüzgarla belki bir daha dönmeyecekmişcesine? Oysa tam inanıyordum dünyada aşk diye bir şeyin olduğuna Oysa tam inanıyordum benimde yaşamaya değecek birini bulduğuma Sen gittin gülen gözlerimde gitti Sen gittin yine dünyama yalnızlık geldi Sen gittin mutluluk yine çalmaz oldu kapımı Şimdi uzak sayılacak biryerlerde başka gönüllere yağıyosundur belki de.. Burada seni unutamayan birinin olduğunu unutmuşsundur belki de Anladım ki yaşamın tadına seninle varmışım Seninle beraber ilk nefesimi almışım Şimdi sen yoksun ve belki bir daha dönmeyeceksin geri.. Ama ben ismim gibi bir ümitle beklemeye devam edeceğim seni
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|