![]() |
![]() |
#1801 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senelerde gecse sen hep benimsin.
Izin verme bir baskasi aramiza girsin. Paylasamam asla sen benimsin. SEVIYORUM sen hep BENIM OLACAKSIN... Rabbim bizi ayirmasin, Uzak diyarlara yollamasin, Bizi hasretlikle sinamasin, Sen hep benim olacaksin. Gül yüzünden gülücükler eksik olmasin, Yüreginden sevdam eksik olmasin. Sen beni kalbine hapsettin, Sende benim yüregimde kalacaksin... Ve yanlizca benim olacaksin... benim hep MAVISIM olarak kalacaksin...
![]() |
#1802 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşamadan biten sevdalar
Günahsız bebeklere benzerler Ya doğmadan gönüllerde kürtaj edilir Ya doğunca kundaklanıp Meçhule gönderilir. Benim sevdalarım da böyledir işte Kimi umutsuz katledildi Kimi doğduklarında kundaklanıp Kucağıma verildi. Şimdi benim yüreğimde yaşarlar Akşamları ellerinden tutup Gezdiririm onları Bazen de parklarda sırayla sallanırlar Ayırmadım hiç birini diğerinden Mutlular mutlu görünüyorlar Yazık ki ana sıcaklığı nedir bilmeden.
![]() |
#1803 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yatar hüznün doruklarında
Acıyı bal eder geceyi aydınlatır tüm çıplaklığıyla Benim sevdam beni bana anlatır Benim sevdam beni bende ağlatır Sürüklenir yüreğim savrulur duygularım peşinden ardı sıra Sürüklenir uçsuzluğa sürüklenir bucaksızlığa sürüklenir yüreğim savrulur duygularım peşinden ardı sıra. Benim sevdam dır ki o beni bende ağlatır kokusundadır çiçeklerin rengindedir gök kuşağının kokusundadır toprağımın. Benim sevdam çeyrekler kala sonu gelmez sonsuzluğa çeyrekler kala sevdalara beni ben eder benim sevdam beni bende var eder yeri geldiği evet yeri geldi mi o benim sevdamdır ki beni bende yok eder. Acıyı bal eder geceyi aydınlatır karanlığı yırtarcasına tüm çıplaklığıyla. Zaman yetersiz sanılsa da yaşanır sevsem evet yaşanır o ansızın geliveren anlarda Benim sevdam beni bende ağlatır benim sevdam hüzün kokar benim sevdam acıdır benim sevdam kahirdir o benim sevdamdır ki gözyaşlarında yatar bazen benim sevdam kahkahasıdır o en onulmaz anlarda kahkahasıdır gökyüzünün tüm çılgınlığıyla. Gülüşlerindedir gülüşlerindedir bilirim toprağımın teninde bir alev topu halinde yanan ve yüreğimin derinliklerinde ansızın alev alan. Hasretidir bilirim hasretinde yatar ulaşılmazlığının özlemin dedir sonsuzluğunun. O benim sevdamdır ki yanar teninde tüm çıplaklığıyla gün ışığının yanar teninde gökyüzündeki bulutların yanar teninde bedenimi yakan yağmurların. O benim sevdamdır beni bende ağlatır perdeler çektirir bir anda gözlerime maskeler taktırır yüzüme sevinçlerimdedir aslında hüznüm bunu yalnızca o bilir. O benim sevdamdır umuttur yarindir O benim sevdamdır ki beni yalnız bende ağlatır.
![]() |
#1804 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir düşünceyle ortaya çıkmış,
Felsefe ruhludur benim şiirim. Konusunda ayrılığı anlatmış, Bir romandır benim şiirim. Beynimden ruhuma dolan, İnsanın ömrüne çile sokan, Bazen güldürüp bazen ağlatan, Ayrılık türküsüdür benim şiirim. Kolayı unutmuş zorlara koşan, Düşeni her zaman tutup kaldıran, Zalimlere bir yumruk olan, Adalettir benim şiirim. Ölümü anlatır bazı dizelerde, Bir şarkı, bir ferman kimi yerde, Sonuçta yazdığım her sözde, Kardeşliğe koşar benim şiirim. RAFET ismi geçer şiir sonunda, Sevdiğim vardır her satırında, Güleç yüzlü onsekiz yaşında Yarime yazılıdır benim şiirim. 2001
![]() |
#1805 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayata direnemediysem benim suçum
Acılara göğüs geremeyip Amaçlar için gereken gücü gösteremediysem Bir kez olsun aynada kendimi göremeyip Gerektiğinde silemediysem insanları İnsanlara haykıramadıysam içimdekileri Sevdiğimi kolundan tutup Bana bak Seni seviyorum diyemediysem Benim suçum.
![]() |
#1806 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayata direnmediysem benim suçum
Acılara göğüs germeyip Amaclar için gereken gücü göstermediysem Bir kez olsun aynada kendimi göremeyip Gerektiğinde silemediysem insanları İnsanlara haykıramadıysam içimdekileri Sevdiğimi kolundan tutup Bana bak Seni seviyorum diyemediysem Benim suçum
![]() |
#1807 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() -Aysel Bahçıvan’a
Bütün suç benim göçmenliğimde Bu gurbetin son durağı bilinmez Uzaklardan, çok uzaklardan Gelinir de gidilmez Özlemim, Balmumu balçık çamuruna değil Özlemim yayla türkülerine Dağların kar pusan yollarına Özlemim ana vatana Özlemler çiçek açtı gönül katında Söyleniyor leyli leyli türküler Haydi Aysel sılamıza gidelim Havada sütliman bir sessizlik Havada vurdum duymazlık Havada özlem Bağlıyoruz mutlak gülü bülbüle Küsmesin mor menekşe Kadınım da benim gibi, Özlemiş vatanını, hem de anadilini Uzatıyor ellerini, on parmağı üstünde Yüklüyor boynuma olanca vebalini Bir türkü söyle diyor Bir türkü söyle bana Sesinle kımıldasın Türkçe’min heceleri Alsın getirsin bana, özlemsiz *******i Söyleşimiz dil alışkın sözlerle Söyleşimiz türkülerle Karışsın birbirine Bildik tanıdık sesler Karışsın birbirine Özlem dolu nefesler Anla beni kadınım, anla beni ne olur Başkasına meylim yoktur Başka dilden anlamam Benim türküm Türkçemledir duyasın Benim Türkçem Türkiyemdir bilesin.
![]() |
#1808 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kızılayda mumlar göreceksin alev alev
ben geleceğim aklına, sonra yükselde çay içeceksin, ben çıkacağım karşına, üşüyeceksin sonbahar akşamlarında, ki ısınmak ister ellerin...gözlerinde ben. ne yöne baksan beni göreceksin... ağlayacaksın bensizliğine, hayalinde ben. otobüse bineceksin muavin ben... evdeki dev aynaya bak yüzünde ben benim üstüme kurulu senin hayatın benim üstüme...
![]() |
#1809 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yara oldun bende kapanmayan
Kapansanda iz bırakan Ne yapsam,kaybolmuyor bu yara izi Ne yapsam... Öyle bir yara ki görünsede çok derinden Acısını çekmeyen bilemez Çeken bilsede ben gibi bilemez İşte öyle bir yara bu Benim yaram beni yaran yaram Acısından,ağrısından uyuyamadığım Çilesini her gece çektiğim çilemin yarası Yaşamadan bilemez kimse yaramı ben gibi Yaşamalı herkez bu çileyi Hemen iyleşti diye veda etmemeli yaraya İz bile kalmasa vcudunda gönlünde Aklında izi kalsın unutma onu Unutursan bitersin bir rüzgara salarsan tükenir Kabuk bağladığında kabuğunu soy acısını çek Çekki sende azda osa izi kalsın Hatırası olsun acımasız zamanın.
![]() |
#1810 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güzel günleri hayal ederdin
Beyaz gelinliği giymek isterdin Sonunda bak işte murada erdin Toprakla evlendin,benim yerime Hayaller kurardım, hemde çok güzel Saçlarin yumuşakti,ince ve tel tel İstemezdim kimse uzatmasın el Toprağa el verdin, benim yerime Bakmaya korkardım, gözlerinin içine Bir baksam giderdim derinliklere Hayaller kurardım, benim olduğun güne Derinlikler aldı benim yerime Bakmaya doyamazdım güzel yüzüne İstemezdim zarar gelsin, o incecik tenine İncitirim diye sarmadığım beline Yılanlar sarıldı, benim yerime Bu da kaldı bana büyük bir anı Oysa ne çok düşünmüştüm bu anı Evlendiğim gün, öpeceğim alnını Topraklar öptü, benim yerime.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|