www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-18-2007, 06:11 PM   #15
uyuzsultan
ÇaKaL Üye

uyuzsultan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi : uyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these parts

Alıntı:
İlk Gönderen Tathar Elanessé Mesajı Göster
onemli olan insan olmaktır sonrasıdır müslümanmış,hıristiyanmış,budistmiş veya her ne haltsa.......
insan olmayı allahım herkese nasip etsin......!

Haklısın katılıyorum önce insan olmalı nasıl olsa tüm dinlerde kapı tek yere çıkıyor.

Alıntı:
İlk Gönderen olfir Mesajı Göster
arkadaslar agır bı ceza bende ınanıyorum ama cocuk bu yasta ekmek calarsa dıger yıllarını dusunun elbette bızım gıbı dusunen vardır orada
Bu yaşta ekmek çalıyorsa demekki suç sadece onda değil bu duruma düşürende. Suçu ne olursa olsun bluğa ermemiş bir çocuğa bu şekilde ceza verilmez.

Alıntı:
İlk Gönderen CaKaLBoT Mesajı Göster
gerçekten cok acımasızca verilmiş bir ceza çocuun yaptıı tabi yanlıs ama böyle saçmalık olmaz...islamda böyle birşeye asla yer yok ...
Ne islamda ne de insanlıkta bu yaşta ki çocuğa böyle ceza olmaz. Sadadece bazı çıkarcılar dini kendilerine alet edip kılıf uyduruyorlar bahanelerine.

Alıntı:
İlk Gönderen TheLastNinja Mesajı Göster
Biraz dikkatli bir kimse orada çocuğun başında duran adamın elindeki aleti fark etmiştir. Ben anlayamadım ne olduğunu, fakat aşağıda verdiğim bağlantı dan öğrenebilirsiniz . Bana göre olayın bu şekilde gerçekleşmiş olması daha doğru. Linkte diğer yerlerde muhtemelen görmediğiniz son bir kare fotoğraf var. Ben birinin kolunu kırmak istesem altına ceket vb. şeyleri koyupta kırılmasını engellemeye çalışmazdım ! Tabii sizler bu şekilde bir olayla karşılaştığınızda direk olarak başlığın yönlendirmesiyle şeriat uygulanan ülkeler böyledir sanıyorsunuz. Belki de insanları bilerek yönlendirmeye çalışıyor bazı kesimler. Dine karşı soğutmak isteniyordur belki de yarım bilgili ve düşünmeye alışkın olmayan kimseleri. Ama bir düşünün İran daki insanlar sizden daha mı az akıllılar ? Böyle bir olay ortaya çıktığında tepki göreceklerini bilmiyorlarmı ? Son olarak emin olun ekmek çaldı diye kimsenin kolunu hiç bir devlet kırmaz ama bizim memlekette baklava çaldı diye içeri tıkarlar bacak kadar çocuğu, bu arada bankaları boşaltıpta vergilerimizle açığı kapamaya çalışanlar dışarıda serbertçe dolaşırlar. Saygılarımla

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=50318

Teşekkürler. Gerçeği yansıttığın için. O kabloyu ben de farkettim. Demekki neymiş
İşin iç yüzünü bilmeden peşin hüküm verip yargısız infaz yapmamalıyız.
Kızgınlıkla hakaret ve beddua etmemeliyiz. Hakaret konusunda özür dilenebilir belki ama unutmayın ki haksız beddualar yayından çıkan ok gibidir. Döner dolaşır birini bulrurrrr
Sevgiler
uyuzsultan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı