![]() |
![]() |
#41 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3351
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 48 - Nobel
Iktidar partisinden milletvekili adayiydi. Siraselviler deki bir klüpte ünlü romancimizla tanistirdilar : - Ince Memed in yazari Yasar Kemal... - Tanimiyorum... dedi. - Türkiye nin en ünlü romancisidir. Kitaplari çesitli dillere çevrildi, satis rekorlari kirdi... - Ben bilmiyorum. - Nobel adayidir... Aday hemen ilgilendi : - Yaa... Nobel hangi sehrin kazasi acaba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 49 - Doksan Kilo Dinamit
Gerdek gecesinin sabahinda damat yataktan yeni kalkmis, daha giyinmemis... Geline bakarak gögsünü yumrukluyor : - Doksan kilo dinamit bu, dinamit! Gelin hemen atiliyor : - Dinamit iyi de, fitili kisa iste!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 50 - Bilgi Islem
Bes tane yamyam bir bilgi islem sirketinde programci olarak ise alinmis. Alti haftalik bir çalisma süresinden sonra patronlari gelip : - Çalismanizdan ve ortaya çikardiginiz islerden çok memnunum tesekkür ederim , ha bu arada odacilarimizdan biri kayboldu ona ne oldugunu biliyor musunuz ? Yamyamlar bu konuda herhangi birsey bilmediklerini söylemis ve patron oradan ayrilmis. Patron ayrilirayrilmaz yamyamlarin lideri : - Kim yedi o kapiciyi, diye sormus. Diger yamyamlardanbiri korkak bir ifade ile elini kaldirip, ben yedim demis. Yamyamlarin basi bu ise çok sinirlenerek : - Aptal herif biz burada son dört haftadir takim yöneticilerini, proje liderlerini ve yöneticileri yiyoruz ki kimse farkina varmasin... Odaci yenir mi hiç? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 51 - Anlamsiz Evlilik
Çocuk babasina : - Babacigim, annem ile nasil evlendin? Adam karisina dönüp : - Görüyor musun, çocuk bile anlam veremiyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 52 - Tanrinin Dogasi
Bir adam, tanrinin dogasini anlamak istiyormus ve ona sormus : - Tanrim, bir milyon yil senin için ne kadar bir süredir? Tanri söyle cevaplamis : - Bir milyon yil, benim için 1 dakika kadardir. Adam sormaya devam etmis : - Peki tanrim, bir milyon dolar senin için ne kadardir? Tanri cevaplamis : - Bir milyon dolar benim için bir penny dir. Adam dayanamamis : - Tanrim bana bir penny verir misin? demis. Tanridan söyle bir cevap gelmis : - Bir dakika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 3 - Budala
Iki dost, ada vapurunda konusuyorlardi : - Hazim Beyin geçkince bir kizi vardi. Geçen yil plajda takilirdik. Hala duruyor mu acaba? - Evlendi. - Hangi budala aldi? - Ben.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() 55 - Rüsvetçi Velet
Iki velet karar vermisler ki, bütün büyüklerin hayatlarinda sakladigi en azindan bir büyük sir var. Bir tanesi bu varsayimi denemeye kalkmis : - Anne ben her seyi biliyorum. Annesi cevaplamis : - Tamam anladim, al su 1 milyonu babana hiçbir sey söyleme demis. Ufaklik cok memnun, babasina gitmis : - Baba ben her seyi biliyorum!.. Babasi cevaplamis : - Sus tamam, al su 5 milyonu, annene hiçbir sey söyleme, demis. Bizimki zevkten dört köse, bütün büyüklere isleyenbir sistemi kesfetmenin keyfine varirken kapi çalmis ve postaci gelmis. Ufaklik açmis kapiyi... - Postaci Amca ben artik her seyi biliyorum. Postaci dizleri üzerine çöküp, kollarini iki yana açmis : - Madem öyle gel bakalim baba sanabir sarilsin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() - Parfümler ve Kokulari
Yasli kadin, lüks otelin en üst katindan iniyordu. Ara katlardan birinde asansör durdu. Kapi açildi, genç ve güzel bir kiz içeri girdi. Onunla birlikte asansörü yogun bir parfüm kokusu da doldurdu. Yasli kadin, parfüm kokusunu derin derin içine çekince genç kiz magrur bir eda ile kadina bakti ve : - Giorgio-Beverly Hills, dedi.Küçücük bir sisesi bile 100 milyon lira!.. Biraz sonra asansör gene durdu. Gene çok sIk genç bir kadin girdi. O da buram buram parfüm kokuyordu. Yaslikadin yine koklamaktan kendini alamadi. Yeni binen genç kadin da yasli kadina dönerek kibirli bir tavirla : - Chanel 5 numara, dedi. Mini mini bir sisesi bile 150 milyon lira!.. Biraz sonra asansör yasli kadinin inecegi katta durdu. Kadin asansörden çikmadan büyük bir gürültü çikartarak yellendi. Sonra da asansörde kalan iki alimli genç kadina dönerek : - Dermason fasulyesi, dedi. Yarim kilosu 450 bin lira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Neden Çikarmislar?
Bir ay öncesine kadar hapishanede yasiyordum, diye anlatiyordu. Sonra çikariverdiler. - Süren doldu diye mi çikardilar? - Ne biliyim be birader. Orada güzel güzel oturuyordum. Herhangi bir kabahat de islememistim. Neden çikardiklarinibir türlü anlayamadim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() - Mide Bulantisi
Çivili tahtadan yatagina uzanmis olan Hint fakiri, yagmurdan korunmak için semsiyesini açmisti. Birisi yanina yaklasip sordu : - Hayrola... Çivilerden rahatsiz olmuyorsun da yagmurdan mi rahatsiz oluyorsun? - Rahatsizlik su, dedifakir. Yatagimdaki pasli çiviler midemi bulandiriyor... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|