![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Oyun dolu dizgin gidiyor ama!..
Nasıl Kovulabilirim? Yönetim yani nam'ı diğer board bazen işi iyi bilmeyebilir. Böylece sizi gereksiz işlere sürükleyebilir ya da maçlarınız eksikse ve dolayısıyla puanınız azsa sizi haksız yere kovabilir. Mesela ben bir takımı hiç bir zaman gelemeceği bir yere getirmiştim (Üçüncü ligden Premiere) ama Premier'de 7. oldum diye kovulmuştum. İşte böyle yönetimler de oyunda yok değil. O zaman kovulma yolunda neler yaşanır CM'de, hadi bakalım. İşinizin elinizden gideceğini anlama (Kuyunuzu kazma olayı) İşte aşağıdaki dört olaydan biri olursa kovulmaya yakınsınızdır (Tavsiye: hemen ilk maçınızda karşı takıma fark atın, ama nasıl?..) * Adınız "job information screen"de gözüküyor. * Yönetimden "Vote Of Confidence" mesajı aldınız * Yönetim sizden pek memlun olmuyor (Aylık haberlerden ya da Board Confidence'ta yazar eğer orada "less than" kelimesi varsa işiniz gidiyor demektir) * Taraftar baskısı Yönetimin düşüncesini değiştiren faktörler. İşten kovulmak için bunları yapın, takımı seviyorsanız bunları yapmayın: * Transferler: Eğer para eden bir oyuncuyu takımdan kovar ya da oyuncuya verilmesi gereken paranın üstünde bir para verirse, yönetimin sizin hakkınızdaki iyi yöndeki düşünceleri zedelenebilir. * Ligdeki Sıra: Eğer yönetimin sezon başındaki hedefini başaramadıysanız, kendinize klüp bulun çünkü yönetim biletinizi er ya da geç kesecektir. Ben olsam istifa ederdim çünkü kovulmak imajınızı zedeler. * Bir play-off'u kaybetme ya da takımın formunu kaybetmesi. * Kulüp parası: klübün parası eksiye inerse * Takımdaki süre: Takımdakiler artık sizden birşey beklemiyorsa. İşte kovulmak için yapılması gereken diğer şeyler: * Maçta devamlı taktik değiştirmek ve devamlı gereksiz değişiklikler yapmak. * İyileşmemiş oyuncuları ya da gençleri maçlarda oynatmak. * Eğer oyuncularınızın moralleri az ve kontratlarından memlun değillerse. * Bütün paranızı harcamak. * Yeni yetişen oyuncuları kovmak ve başka oyunculara çok fazla para önermek. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|