![]() |
![]() |
#11 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Korkuyorum
Bu öyle bir gariplik ki yüreğim eziliyor Zor geliyor bana söylemek bir çift kelimeyi Biraz utangaç Sanki birazda mahcup gibi Korkuyorum Ya diyorum, ya ... Kaçıyorum Her zamanki gibi Oysa biliyorum ki Kaçış yok yüreğimin sesinden Biliyorum Seher vakti şimdi Gün ağaracak Belki güneş yüreğimde doğacak Seher rüzgarıyla esecek gönlüme Alaca kızıllığıyla seherde Yeni düşlerim yeşerecek Yaşanmamışlar belki Düşlerden kopup geliverecek Peki ya diyorum, ya... Bir anlatabilsem gönlümdeki fırtınayı Bir yazabilsem kalem olup da Duygularımın düşlerini Yabancı değil bana bu hallerim Yine aynı döngünün içinde Yine yalnızlığımla sırdaş Ah bir bilebilsem Bir söyleyebilsem Ya diyorum, ya... Atamıyorum Beynime sıçrayan yüreğimin ateşini Titrek ellerimde asılı kalıyor başım Gözlerimden akan damlalar mahcupça Yüreğimden sızıyor gibi Sevdanın haykırışıyla Anlıyorum yine aynı son benim için Belki son bir şans Dene diyorum tekrar Bir umutla Ya diyorum sonra, ya...
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|