![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#32 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Konum: İstanbul
Yaş: 31
Mesajlar: 5,860
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2569
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sebzeli Tavuk II
MalzemelerMutfak Zorluk 1Süre 40 dk.Kaç Kişilik 4Yöntem 600 gr tavuk göğüs eti 2 Adet havuç 1 Adet kabak 1 Adet defne yaprağı 1 Adet yumurta sarısı 1 Su bardağı zeytinyağı 1 Çorba kaşığı limon suyu 3 Dal kıyılmış maydanoz Yeteri kadar mayonez 4-5 Adet taze soğanın yeşil kısmı Haşlama için su Tuz, tane karabiber Hazırlanışı * Eti kuşbaşı doğrayın. * Kabak ve havuçları kazıyıp yıkadıktan sonra ince çubuklar halinde doğrayın. * Soğanları ince ince kıyın. * Et ve sebzeleri bir tencereye koyup üzerine çıkana kadar su ile doldurun. * Tuz, defne yaprağı ve 2-3 karabiber tanesi ekleyip 20 dakika pişirin. * Maydanozu kıyıp birazını sasleme için ayırın. * Etleri ve sebzeleri servis tabağına alıp yanına 2 çorba kaşığı mayonez ve sebzelerin üzerlerine kıyılmış maydanoz ilave ederek servis yapın.
__________________
|
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yumurta Yemekleri | styla45 | Yemek Tarifleri | 33 | 04-30-2010 02:06 AM |
| Sebze yemekleri | F.S.Mehmet1453 | Yemek Tarifleri | 2 | 07-24-2009 10:25 AM |
| Et-tavuk-hindi ve balık yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Yemek Tarifleri | 302 | 02-17-2008 11:25 PM |
| Yumurta Yemekleri | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 44 | 07-21-2007 09:09 AM |
| Av yemekleri | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-22-2006 01:27 PM |