![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12112
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() doktorun biri köyün meydanına reklamını yapar.
her türlü sorun itina ile çözülür çözemezsek paranızın 2 katı iade wizite ücreti 50 milyon kahwede oturan elemanlardan biri dur ben şu doktoru kekliyim der werir 50 milyon girer içeri doktor: buyur ewlat sorunun nedir? - walla doktor bey hiç tadım tuzum yok - halederiz koçum wer kızım ordan 7 nolu kutuyu - aç ağzını ewladım der we kutunun içindekinden bir kaşık werir - bu ne ya bunda b.k war - bak tadın tuzun yerine gelmeye başladı der we adamı gönderir. sağdan soldan topladığı borçla we parasını kurtarmak amacıyla birdaha gider 50 milyonu werir girer içeri - merhaba doktor, doktor kim, ben nerdeyim, ben kimim der we doktorcum bende unutkanlık başladı hiç bişi hatırlamıyorum der - hallederiz koçum wer kızım ordan 7 nolu kutuyu - heyyyyy onda b.k war - bak hatırlamaya başladın yawaş yawaş adam çıldırır köpürür intikam duygusuyla bidaha gider 50 milyonu werir içeri girer - doktor bende olay bitti kadınlar önümde soyunuyorlar cilwe üstüne cilwe ama olay yok hiç istek yok napcam - halederiz kocum kızım wer ordan 7 nolu kutuyu - eee s.k.cem 7 nolu kutunu haaaaaa - bak buda halloldu.. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|