![]() |
![]() |
#21 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2091
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİR HİÇ VE BİR CİSİM
kalbime bir yara aldım bir anda tarifsiz o duyguya yenildim zor zamanda kendimi kaybettim attım sokaklara ama çoktan bitmişti ışıklar sönmüştü kendimden çıkardım o tek bitişi geriye kalan bir hiçti ama görünen bir cisimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() karatoprak ben geliyorum
yolların cıkmazına hapsettim yuregımı ve ellerımdekı son sewgı parcacıkları idi yere dokulen ne bir ümidim nede bir haykırısım vardı artık bir kez sewebıldım binkez ölüyordum hergün özlemek basit bir cümle artık gozlerımde susmak ise bir mühür sözlerime yemınlerın ortasında bir çöl hayatı belkı hayellerım yada ıssız bır sokaktakı kayboluş ama adı herneyse bendekı sana karsı buyuk bır ozlem.. sözlerimde, gözlerimde ve garip yuregımde bir haykırış senın ıcın yasadım hep ve senın ıcın ölüyorum yeter artık aç kollarını kara toprak ben geliyorum .......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılıklar da Hayata Dair
Üzülme; ayrılıklar da hayata dair diyorum kendime. Her geçen gün bir ışık bu aşk için, belki de uzaklık yakınlığa gebe. Şimdi sadece gidiyorsun paylaştığımız mekanlardan, kokun kalır geride. Maviliğinde kaybolduğum dalgalı gözlerin içimde. Gülümsemene hasret olsam da üzülme, sevdan hala yüreğimde. Sensizlik alışılmayacak bir işkence. Demiştim ya bir zaman önce; Geri dönmek için uzakta olmak gerekir diye. Şimdi aşka kendi tarafımdan baksam da, Döndüğünde aynı hislerle ve hayatımda olduğuna şükrederek, Belki gözümden akan iki damla yaşla, Seni sevdiğimi tekrarlıyor olacağım. Üzülmüyorum. Git, gidebildiğin yere diyorum. Yokluğuna alışmak varlığının bedeliyse, ödüyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokluğun Vatoz Derinlerde
Kan çekildi tenimden hastalıklı bir şırıngayla Ve öylesine yitirdim ki seni! Kan çekildi gözlerim... Ah! yokluğun meşum bir yılan Yalnızlığımın soğuk hava depolarında Ah! yokluğun meşum yılan Helezonkavi! ... Kan çekildi tenimden hastalıklı bir şırıngayla Ve öyle sinsi silindin ki içimden! Kan çekildi kalbim... Ah! yokluğun vatoz derinlerde Ah! yokluğun vatoz! En ücra sularında,içine hapsolduğum Gri okyanusun |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() amacim Bu Olmali
Şİmdİ Ellerİm Nasirli,gÖzlerİm Dolu Senİ Beklİyorum.kavuŞmayi DeĞİlde Özlemİm,sana Olan AŞkim Olmali.amacim Sevmek DeĞİl,hayati PaylaŞmak...bİr GÜnlÜk Olsun Demedİm,aŞk Olsun Dedİm.yanliŞlar DoĞrulari Bulsun Dİye UĞraŞmadim.sirf Benİ Sevmen İÇİn Dua Edİp,gÖzlerİnİn Benİ Bulmasi İÇİn UĞraŞtimmmmm Amacim Bu Olmal |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayrılık
Evet birtanem Anlatmak çok güç duygularımı sana şimdi Çok güç biliyorum Bir zamanlar korkusunu tebessümlere gizlediğimiz Düşü yüreğimizi titreten Bu ayrılık anını yaşamak Çok güç biliyorum Dudaklardan dökülecek birkaç sözcük Yarınlar için sunacağımız birkaç dileyişle Sonsuza saldığımız Ve bir ömür boyu bizim sandığımız Aşkımızı noktalamak Biraz sonra Son kez birbirine bakacak gözlerimiz Bakışlarımız son nakşını işleyecek sevgimize Ellerimizin sıcaklığı son kez birbirine kavuşacak Son kez birbirinin nemini tadacak dudaklarımız Buruk iki yüreğin Son yakın çarpışı olacak bu Ve sırtı dönük adımlayacağız bu yolu Ayrı yarınlara doğru |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENSİZ BOŞ HERŞEY
alışmak yalnız gönlüme yasak ayrılığının acısı canımı çıkartıyor senmisin söyle senmisin usulca gönlüme sokulan yalnız aşık çıkarım sokaklar boş bomboş sensiz gözlerim boş sen yoksun sensizlik yakışmaz ama gönlüme ya sorsalar seni benden usulca anlatmak gerek gözlerinin rengini yaşamak sensiz ölürcesine nafile bakışlar arayışlar nafile herkesin bir şeyi sana benziyor sanki herkes sen oluyor her şey sen kokuyor ve herşeyde bir parça senden var dalgınlığıma uğultular seni söylüyor neredesin be sensiz olmuyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularımı sende hisset biraz
Yatağıma yatıp,yorganımın içine girince,başımı kelebekli yastığıma koyunca,uykusuz anlarımda,mutlu anlarımda,ailemden uzak olan "sevgi"kelimesinde...senin sevginle ayaktayım,birtanem.Kimi zaman seni andığımda,düşündüğümde...Kimi zaman aşkının ellerimden,tenimden uzakta bir yerde olması,kimi zaman senden uzakta olmak,avuçlarımın içindeki deriyi kavlattı,sevgilim.Belki seni görememenin acısını çekmek bilmediğim bir mutluluğun sırrıdır,sevgilim.Sana her satırda seni sana anlatışım,gözlerini doldurmasın,sevgilim.Sana ağlamak hiç yakışmıyor.O masum yüzün var ya...o tebessüm,anlatamıyorum,sana.Seni hayal ederek yaşamak istemiyorum.Korkuyorum.Sanki ellerimi tuttuğun zaman bu aşk bitiverecekmiş gibi geliyor,bana.içimden bir ses ne zaman başımı omzuna koymaya kalksam"hayır"diyor.Birden üşümeye başlıyor bedenim.Belki "seni seviyorum "diye,bir cümle kuramıyorum,sevgilim.Belki aşkımı kaybetmekten korkuyorum.Ama seviyorum,işte.Dile getirmekte değilde,utangaçlığımdan sana kendimi ifade edemiyorum.Utanıyorum,yaklaşamıyorum,sana bedenine.Ellerim değmiyor sana...sana dokunmaktan çekiniyorum,sevgilim.Hep derdin ya sen"aşk utanmaktır"diye,Her gün biraz daha utanıyorum.Bazen sana uzakta olmanın acısını ,farkına varmadan çekiyorum....Ama acı çekmek belkide mutluluğun küçük bir parçası,anlamı sevgilim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BİTMEYEN SENSİZLİK
bu soğuk kaldırım taşlarında, kim bilir kaçıncı sabahlayışım bugün. o güzelim gözlerini düşünüpte hıçkırığa boğulduğum bilmem kaçıncı gün. dertleşiyorum yine bu ıssız sokaklarda, kah kaldırım taşlarıyla kah sokak lambalarıyla. saat sabahın beşi olmuş, yeni bir gün başlıyor. bense yeni bir güne isyan edercesine içiyorum. yine sensiz doğan güne isyan ediyorum. büyük bir boşluk içindeyim. ne seni unutabiliyor ne de sensiz yaşayabiliyorum biliyormusun yeşil gözlüm o gözlerini gözlerimden ayırdığın gün yaşama sevincimi aldın benden; ama hala umudumu yitirmiyor, gözlerinin içinde kaybolacağım günün hayaliyle yaşıyorum. seni çok seviyorum. sen benden nefret etsende. dön sedam, yeşil gözlüm yaşam kaynağım dön |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mühürlenmiş Yüreğim
Şimdi ; Bir hastane odasında , Duygularım yasta ... İki elimde siyah güller, Kolumda serumlarla Yolunu gözlüyorum ... Belki kapıdan görünecek Bana merhaba diyecek, Getirdiğin beyaz gülleri Üzerime sereceksin diye Bekliyorum sevda yüreklim ... Doktorlar söylerken duydum, Bir şey duymadığımı ve görmediğimi Sanıyorlar ... “Neyi , kimi bekliyor bilenmez Sadece sol yanı işliyor Sanki başka bedende yaşıyor ...” Diyorlar... Ama bilmiyorlar ki ben seninle Can bulmuşum ... Senin dalında yeşermişim... Yüreğimi yüreğine mühürlemişim ... Şimdi ; Seni görmeden ,sesini duymadan Verdiğim son nefeste sen olmadan Gidilmiyor sevda gözlüm... Sahi ; Neydi bizi bizden ayıramayan ...? Neydi sevdamızı çınar gövdesinde saklayan ...? Neydi yollara set vuramayan...? Neydi yılları eskitemeyen...? Neydi hasreti sol yanımıza diken Vuslatı mezar taşına işleyen ...? Neydi sevdamıza sonsuzluk damgasını vuran ...? Sende biliyorsun Ne verilen sözler di, Ne edilen yeminler, Ne atılan imzalar, Ne de bir ömür , Birlikte baş koyamadığımız yastığımızdı... Sadece birbirine kenetlenmiş İki ayrı beden de çırpınan , İki başka baharda yeşeren , Aynı kanatta uçan Duygulara yağmur olup yağan Yüreğimizdi ... Şimdi sen sevda bakışlım, Hasretin kefene sarılmadan Gözlerine toprak ekilmeden Gelip de türkü gözlünü uğurlamayacak mısın... ? Gelip de hasreti vuslata erdirmeyecek misin... ? Son nefeste yanında olamayacak mısın ...? Gel sevda gözlüm , Gel ki çınarlar ağlasın ... Gel ki yollar karalar bağlasın ... Gel ki yıllar ardına gizlediği sözlerden utansın ... Gel ki hasret kefene darılmasın ... Gel ki ölüm meleği ağlamasın... Gel ki sevdamız sonsuzluk merdiveninden tırmansın... Sen gelemezsen ben beklerim, Ben sensiz nereye gittim ki, Gidilmiyor mühür yüreklim gidilemiyor ... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|