![]() |
|
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2091
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sandım ki ; Sendin, gelen..!
Bir şarkı dinlerken bizden, Aklıma sen geldin yine... Bir rüzg¢r dolaşırken Saçlarımın arasında, Damla, damla yağmur Akarken penceremden, Bardağımda ki çayı yudumlarken, Aklıma sen geldin yine... Bir nefes çekerken sigaramdan, Penceremden dışarıyı bakarken Buğulu, hayli dalgın, Bir gül görünce yalnız başına, Aklıma sen geldin yine... Karıştırırken öteyi beriyi, Bir soluk resim geçince elime, Öyle dalmışım ki inan, Kapım çalınca ansızın, Sandım ki ; Sendin, gelen..! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ÖĞRENDİM
Topraklara bakamaz oldum Basamaz oldum toprak yollara, Yürüyemez oldum, koşamaz oldum... Çiçeklerimi verdim hep koluya, komşuya... Suda yaşayanlar duruyor da Toprakla sarmaş dolaşlara Su bile veremez oldum. Evinizin önünden geçemez oldum Camlarınıza bakamaz Annene selam veremez oldum. Gülümsüyor yüzüme Gülümsüyorum... Sonra ağlıyor omuzumda Ağlıyorum... O hep susuyor Ben hep susuyorum. Birlikte oluk oluk kanıyoruz. Birlikte çığlık çığlığa susuyoruz. "El"olman daha mı çok acıtırdı içimi, bilmem ki? "El olmak" ya da... Yani, sevdalanman bir başkasına... Yani ardın sıra sürüklendiğimi göre göre, Kanata kanata içimin yaralarını, Bir başka ak duvak ardınca Koşaradım çekip gitmen... Yani; Fırlatıp atman, umursamaman, boşvermen Terketmen, kovman, dövmen, sövmen... Daha mı acı olurdu?! "Daha zor" diyorlar İnanmıyorum. Anlıyorlar. Susuyorlar. İçimi acıtan o şey... Yani gidişin... Yani dönmeyeceğin... Yani dönemeyeceğin... "Zamanla azalır, acılar sabit değildir" Diyenlere inat, Zamanla çoğalıyor. Bilmiyorlar... Ben biliyorum! Yiyemiyorum, uyuyamıyorum, Gülemiyorum, yaşamıyorum... Varsa eğer birbirimizden farkımız, Ben hala nefes alıyorum. Hani; "Dudak bükme sevdama, küçümseme sakın! Bazıları bir kez sever Ya da birkez sevmek için yaşar." demiştin... "Ve... önemi yoktur ömrünün Kaç yıla endeksli olduğunun, Kaç yıl sevda çekeceğinin... Yirmibeş?!... Elli?!... Benimkisi kısa sürecek belli. Zaten elli yıl bu sevdaya Yürek de dayanmazdı be sevgili. Bir kez im, son kez im, sabit sayım, sevdiğim... Üzülme, ağlama... Zaten ben sevmekten ölecektim!" Yanıldın... Yanıltdın... Kandırdın... Sevmekten ölünmüyor ! Severek ölünüyor! Ve; Ölüler de sevebiliyor Ben öğrendim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayat
Peşini bırakmayacağım... Laf çıktı bir kere ağzımdan peşini bırakmayacağım. Yıldıramayacaksın beni. Sen beni zorladıkça ben seni zorlayacağım. Sen benim canımı yaktıkça ben seni daha çok seveceğim. Sen pes ettirmeye çalışsan da yılmayıp uğraşacağım. Bırakıp gitmek istedikçe ardından geleceğim. Pes etmeyeceğim... Önce düzenimi mahvettin. Herkesin sahip olmak istediği bir düzenim vardı. Zamanı geldi, durdun ve darmadağın ettin. Yılmadım. Seni yine sevdim. En değerli varlığımı benden uzaklaştırdın pes etmedim sana daha çokbağlandım. O giderken ardından ağladım ama sana da dayandım bir yandan. Canımın yarısı, kardeşimi de üzdün canını acıttın yine de kopamadım senden. İşimi seviyordum yine durmadın. Huzurumu kaçırdın. Yılmadım... Zor işleri bana bıraktın kolayları alıp gittin. Hepsini tamamladım. Zaman zaman direnemedim sana. Bazen bende bırakmak istedim seni. Çok yordun.Çok uğraştın. Tamam dedim. Şimdi senden vazgeçtim. Yapamadım? Zaman geldi imkansızı çıkardın karşıma. Ulaşılamazı istettin bana. Ulaşamayacağımı anladım acı çektim ama senden yine de vazgeçmedim. Geçemedim. Yılmayacağım. Sen benimle uğraştıkça ben sana bağlanacağım. Son nefesimi verene kadar seni seveceğim. Biliyorum durmayacaksın. Mutluluğun en güzeli tattırırken bir yandan acıtacaksın. Aşkın en güzelini verirken tattıracaksın ayrılığı. Bazen sevindirip bazen üzeceksin. Genellikle de uğraşacaksın benimle. Ama... Beni asla yıldıramayacaksın. Durmayacağım. Her sabah uyandığımda haykıracağım. Seni seviyorum hayat... Seni seviyorum........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YÜREĞİMİ İ Yİ SAKLA
Yüreğimi iyi sakla, Olur ya, unutursan Birgün onu unutursan, Bir sınıfta,masanın üzerinde... Çocuklar görürlerse Bir şair kalbi getirmiştim,affedersiniz; Benden koparamamıştım Öylesine zoraki, Mecburen getirmiştim... Nereden getirmiştin, Kimin yaralı kalbiydi.? Sorarsa öğrencilerin... Bunca yılın ardında, Ne olur hatırlatma O kalbin sahibini, Artık getirme akla. Yalnız şunu unutma! Yüreğimi iyi sakla..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DÖNECEĞİNİ SÖYLE
Her yer sesiz,sakin,uykuda Sende uzaklarda bir yerlerde uyuyorsun Ve ben her zamanki gibi Seni düşünüyorum Gök yüzüne bakıp Kimbilir belki sende uyanıksındır Belki beni düşünüyor Beni özlüyorsundur Sakın kaçırma gözlerini yıldızlardan Çünkü seni görüyorum o en parlak yıldızda Pırıl pırıl parlayan gözlerini görüyorum Eğer sende biraz sevdiysen beni O en parlak yıldıza bakıp Bana döneceğini söyle SEVGİLİM döneceğini söyle..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KALBİN EMANETİN
sen benim karanlığımdaki tek aydınlığımdın şimdi karanlıklardayım niye mi? sen yoksun ışığım yok,güneşim yok,hiçbir seyim yok... adım bile yok sanki yaşamaya mecbur biriyim sadece kuşlar bile terk etti bu şehri sen gidince izmirin eskı kokusu yok artık... yakamozu bile seyretmedim bahçemdeki çiçeklerrde açmadı bir daha oysa ben onlara her gün su verdim ama açmadılar işte bana aldığın saat hala kolumda seninle yaşıyorum zamanın ben sen olmasanda olmayacak duamış bizimki hiçbir zaman amın dıyemeyecegım bır dua insanlar hep garip,hep farklı menfaat dolmuş bu şehirde bakkal amcanın,mahalledeki ufaklıgın sana selamı var kalbim hala senin ve yaşadıgım sürece senin kalbin bana tek emanetin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() YÜREĞİMDEKİ SEVGİYİ BİLSEYDİN......
yüreğimdeki sevgiyi bilseydin o coşkulu cennetten bizlere armağan olan sevgiyi hiç bırakmazdın ellerimi ellerin sözüne uyup demek ki hepsi yalanmış olsun ben herşeyin gerçeğini yaşadım sevgiyi acıyı aşkı ayrılığın *******i uykumu gözyaşlarıyla bölüşünü unutamadığım senınle hala senın sevginle yaşıyorum herşeyı gerçekten yasıyorum özleminle yaşıyorum ellerimi ilk tutan sendin hala o günün güzelliğinde yaşıyorum gülüşünü düşünüp gülüşünde yaşıyorum dalgaların sadece adını fısıldadığı ege denızınde sevgimizin güzelliklerinde yaşıyorum sessizce... seni yaşıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|