![]() |
![]() |
#34 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2093
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SENİ YASAKLAYACAĞIM KENDİME
Hiç bu kadar yağmur yağmamıştı yüreğime Unuturum diye bekliyorum Bekledikçe sevda doluyorum ben benden geçtim Bir senden vazgeçemem yüreğime hükmedemem Ne varsa sana ait,ne biliyorsam Gezdiğimiz sokaklar caddeler Oturduğumuz yerler hepsini yazmak istiyorum. Sana kızmayı düşündüm Haksızlık ettin demenin peşinden Gittim gittim defalarca yapamadım Öyle temizsin ki içimde Kusursuz,sakin,telaşsız Hiç birşey diyemiyorum sana Boğazımda biriktirdiğim kelimeler, Ama sana iyi ki seni seviyorum demiştim Bundan sonra diyemiyecektim Her seferinde boğazıma tıktın git... Yüreğim yanıyor yüreğim kanıyor Ömür boyu beklerim diye söz vermiştin Olmasaydı sonumuz böyle, Ben seni yasaklayacağım kendime. Gideceksin git tabi,yorgunum bittim Şimdi dinlenmeliyim yada uyumalıyım Garip bir duyguya tutsak olmuş gibiyim Bu benim adam halim, bu benim sensiz halim Bu benim en sevda halim Yüreğim kanıyor bitmeseydi öykümüz böyle Son sözüm ben seni yasaklayacağım kendimie Yasaklandın Gönlüme |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|