![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|
|
#1 |
|
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Konum: ¢αкαℓ.ηєттєη
Yaş: 32
Mesajlar: 4,929
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2470
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
BAHÇIVAN SALATASI
MALZEMELER ¤ 1 Kg Kuşkonmaz ¤ 250 gr Taze Yeşil Fasulye ¤ 1/2 Karnabahar ¤ 1 Salatalık ¤ 1 demet Turp ¤ 1 Göbek Salata ¤ 1 adet Kuru Soğan ¤ 1 demet Maydanoz ¤ 2 dal Tarhun Otu ¤ 1 demet Tere Krema Sosu Malzemesi : ¤ 4 yemek kaşığı Zeytinyağı ¤ 1 yemek kaşığı Sirke ¤ Tuz ¤ Karabiber HAZIRLANIŞI Fasulyeleri biraz diri kalacak şekilde haşlayın. Sonra 1'er santimlik parçalar halinde kesin. Kuşkonmazları da ayıklayıp haşlayın ve küçük parçalara bölün. Salatalığı ince halkalar halinde kesin (kabuklarını soymadan olursa daha iyi olur "isteğe bağlı"). Karnabaharı buket buket ayırın. 3-5 dakika kadar kaynar suya sokup çıkarın. Göbek salatayı yıkayın. İnce şeritler halinde kesin. Turpların yarısını da ince halkalar halinde kesin. Tüm malzemeleri, 20-30 dakika buzdolabında dinlenmeye bırakılmış salata sosu ile iyice harmanlayın. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|