![]() |
![]() |
#4181 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söylesene Ne Sanırsın
Söyle beni ne sanırsın sevdim gözlerimden tanırsın, Ferhat gibiyim yalçın dağları delmedim mi sanırsın, Kerem gibi olup, kâlbimden yanmadım mı sanırsın, Karacoğlan gibi diyar, diyar aramadım mı sanırsın, Dadaloğlu gibi kavga, kavga etmedim mi sanırsın, Köroğlu gibi zalime meydan okumadımmı sanırsın, Mevlana gibiyim defalarca çağırmadım mı sanırsın, Şahı Nakşibend gibi, kemend atmadım mı sanırsın, Reyhani gibiyim gönülden söylemedim mi sanırsın, Yunus Emre gibi hamdım, piştim, yanmışım dersin, Söylesene Allah'ın aşkına, sen beni ne, ne sanırsın... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4182 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Söylesene...
Seni görebilmek umuduyla, yanan kâlbim, İşte beni gördün söylesene nasıldı ahvalim, Sessizce ağladığım *******dir, sır katibim, Seni görebilmek umuduyla, yanan kâlbim, İşte beni gördün söylesene nasıldı ahvalim... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4183 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylesene....
Şiirler yazarım hep senin için, Gözümdeki yaşlar sevdiğim için, Sebepsiz gittin söylesene niçin, Şiirler yazarım hep senin için. Ruhumda ki fırtınalar dinmeyecek, Erişilmez dağlarda kârlar eriyecek, Seven çok sevmişse bekleyecek, Şiirler yazarım hep senin için... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4184 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleşelim Gönül Dilinden
Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden, İnsanların kâlbini bilirsin gözlerinin dilinden, Bu insanlar selamette iseler senin dilinden, Dostum sana ne mutlu diyorum, dilimden. İnsanları eşşek arısı gibi dalamamak gerek, Katırlar gibi çifteleri de savurmamak gerek, Eşşek gibi, böylesi inatlara, varmıdır gerek Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden. Atın huyu iyidir diyorsun seni sırtından atıyor, Develer çok kindar bir gün intikamını alıyor, Filleri sorma kafaları atınca dümdüz ediyor, Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden. Lamaya az yaklaşıyorsun, yüzüne tükürüyor, Maymun sana acaip el, kol hareketi yapıyor, Ayılar ormanda geziyor insanlara saldırıyor, Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden. Yılanlar yerde sürünüyor, sessizce sokuyor, Sivrisinek çok küçük lakin kanımızı emiyor, Devekuşlarının nasıl olduğu pek bilinmiyor, Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden. Horozlar şu zavallı tavukları rahat koymuyor, Çuluk öyle kabarıyor, en büyük benim diyor, Kargalar o acaip sesleriyle feryatlar ediyor, Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden. Güvercinlere pek lafım yok, güzeldir vallahi, Kartallar, şahinler av peşinde gezer, billahi, Avcıların tüfeği ise her an yanında olur ilahi, Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden. Hayvanların meziyeti çok saymakla bitmez, İnsanda ki huylar hayvanlarla kıyas edilmez, Ahseni Takvin üzere yaratmış eziyet etmez, Gel seninle söyleşelim şöyle gönül dilinden.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4185 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyletme İçim Yanıyor
Güzel gözlerine kurban olduğum, Söyletme, söyletme içim yanıyor, Ben bu derdi çeke, çeke ölürüm, Söyletme, söyletme içim yanıyor. Bu derdi yârdan aldım gülemem, Bana sitem etme der, gelemem, Seni çok severim de, söylemem, Söyletme, söyletme içim yanıyor. Sanki, sevdiğimi bilmiyormusun, Gözlerimde yaşlar var biliyorsun, Gözlerime bakıp dalıp gidiyorsun, Söyletme, söyletme içim yanıyor. Güzel gözlerine, kurban olduğum, Gözlerin de, mutluluğu bulduğum, Hep yanındayken mesut olduğum, Söyletme, söyletme içim yanıyor. Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4186 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleyecek Söz mü Kaldı ki
Artık şu dilimde söyleyecek söz mü kaldı ki, Kâlbimde yanan hâr söndü, köz mü kaldı ki, Garip bülbül nerede, sevdadan ne anladı ki, Artık şu dilimde söyleyecek söz mü kaldı ki... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4187 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleyemedim
Bir kez daha yıkıldım, Eridim, kahroldum, mahvoldum, Dilimin ucuna geldi de söyleyemedim, Seni sevdiğimi söyleyebilmek, Meğer ne kadarda zormuş böyle, Allah aşkına, Biri çıkıpta benim adıma, 'O seni çok seviyor', 'Cânından çok seviyor', 'Hem de pek çok seviyor', 'İstersen bir dene', 'İste cânını verir' dese, Ne güzel olurdu Allahım, Ne güzel olurdu..... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4188 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleyemedim İşte...
Kaç kere dilimin ucuna geldi seviyorum diyemedim, Allah kahretsin, söyleyemedim işte, söyleyemedim, Dertli şarkılarla, türkülerle, şiirlerle gönlümü eyledim, Kaç kere dilimin ucuna geldi seviyorum diyemedim, Allah kahretsin, söyleyemedim işte, söyleyemedim... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4189 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleyemem Ben Derdimi
Aşk bağının gülüyüm, Dili suskun bülbülüyüm, Senden ayrı ölüyüm, Söyleyemem ben derdimi. Gül dalında güzeldir, Senin yerin özeldir, Gelde yüzümü güldür, Söyleyemem ben derdimi. Gülleri dalında gördüm, Saçlarını tel tel ördüm, Hayal ettim, hayal gördüm, Söyleyemem ben derdimi. Sen güllerden güzelsin, Bunu eller ne bilsin, Benim için ne dersin, Söyleyemem ben derdimi.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() |
#4190 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyleyemiyorum...
Bağla bostanla ne işim var, ben seviyorum, Eşinden ayrılan huma kuşu gibi bekliyorum, Şiirle söylediğime bakmayın, diyemiyorum, Bağla bostanla ne işim var, ben seviyorum.... Yusuf Önder Bahçeci
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|