![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() -YARIM KALMIŞ Şiirlerim - 2
Yağmur yağıyordu içinde doğaçlama yazılmış ama başka yerlere alınmaış küçük parça şiirler -O zaman dinle, benim için yazılan bir şiiri okuyayım. -Heyecanla, merakla bekliyorum. -Bak şiirlerimi okuduğum arkadaşlarımın, bana yazdığı bir şiirdir bu; Yıllardır bekleriz de, vazgeçmezsin şiirden, bize insafın yoksa, bari acı kendine, bir kaza çıkacak elimizden. -Ben hüzünlü şiirler dinlemeye bayılırım. Adımlarımı yavaşlattım, ‘intikamın böylesi’ diye düşündüm. Hüznümü satamasam da, birazını düşmana vermek, iyi fikir. Düşmanım! , yaralarımın sebebi; -Sen dert nedir bilir misin! Ya karşılıksız sevda, Ya yanyanayken hasreti, Kavuşup, ölmeyi. Sevip sevilmemeyi. -Ben her derde giriftar oldum, Her dert zaten bendedir. Ben, az zamanda çok yaşadım, çok öldüm. Gönlüm, elde, ecel bendedir Şiirime şiirler karşılık vermesi hoşuma gitmişti. Ben içimdeki acılara göre dogaçlama bir şiir uydururken, anında bir şiir okuması, ezberinin güzelliğini gösteriyordu herhalde. -Yar sever eli, El bilmez yar kıymeti Sorsam alimlere, elde mi ki, Sevilip sevilmesi,. Dağlar aşsam, bulunur mu Karşılıksız sevda çaresi -Leyla olsam, Mecnun’um yok Derya olsam, Yunus’um yok, Öyle bir dertteyim ki, Derdi güzel, devası yok TASLAK-1 gittin gideli yok bende huzur baktığım her yerde hayalin durur sorma ne olur(2) yok bende huzur TASLAK-2 .....................05-08-2007 12:30 Her gülüşüme bir hüzün takılır Şimdi kederler koşar gelir toplanır Ben yandıkça hep uzaktan bakılır Şimdi hangi dağa yaslansam yıkılır Ben ettim, ben buldum, herkesi dost bilmekle Düşman kahkahada, dostler gizli gülmede TASLAK-3 .....................05-08-2007 12:30 Arttıkça artar kederim Üstüste geldi her yenilgim Gülmeyin dost sandıklarım, gülmeyin halime Bir gece vakti toplarım hüzünleri Bir gece vakti sessizce giderim Ne bekleyenim var, be kaldı geride vefa Kararlıyım bu defa, kararlıyım bu defa Yanmaktansa her gün elinde bir hayırsızın İlk sevda ateşinde yakarım kalbimi ansızın TASLAK-4 Çocuğum .....................06-08-2007 21:30 Ağlasam da, yıkılsam da kederden Ümidi kessem de artık kaderden Sen görünsen son anımda köşeden Bir gayretle doğrulup yerimden Silip gözyaşımı, çıkarıp tozlu tebessümleri maziden Gülerim…gülerim…gülerim ben TASLAK-5 (Kaldırım Serçesi lakaplı Edit Piaf’ın etkisiyle) Kıyısından, köşesinden tanıdın daha hayatımı, ağlama küçüğüm Senin bildiklerin artık dert bile değil bana, ben onlarla büyüdüm Sil gözyaşlarını, sil sil ağlama Anlatsam demek ki, dayanamazsın yaşadıklarıma Her biri ayrı çile Görmedim, bir gün bile En çok sevenler de Gitti, ben bitince ‘Otur’ demeyeceğim yanıma Git, duramam, anlatırım sana Yazık, yazık gözyaşlarına Dinleme nolur, nolur ağlama Artık mazime sığmaz çektiklerim İçki içmedim, ne de içerim Bitkinliktendir perişan halim Bir ahbabım yok ki minik serçe Madem istedin, şimdi anlatır giderim. Kızma nolur, kaldıkça içimde Bu acı, bu keder, bu hüzün Yer bitirir beni, bitirir de Farkı kalmaz geceyle gündüzün Hararır hep, yakar içimi de Tek dostum yalnızlık oldu Çünkü görmedim bir vefa En güvendiğim hançer vurdu Kaçıp durdum, isyanlarla Güvenememek kimseye Sarılamamak kimseye Ve ne zordur bilir misin ‘Dost’ diyememek kimseye ….. Ahmet Ünal Çam |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|