![]() |
|
|
#11 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57960
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
O tesadüfe minettarım
Her nefes alışımda yaşadığımı sandım Hayatı böyle kanıksardım Görmeyi,işitmeyi,duymayı Yaşamak sandım. Yaşamak sandım Tat almayı,dokunmayı Okumayı,yazmayı Yürümeyi,gezmeyi Sinirlenmeyi,kızmayı Yaşamak sandım. Yaşamak sandım Yemeyi,içmeyi,konmayı,göçmeyi Acılara alışmayı Oturmayı,konuşmayı Yatmayı,kalkmayı Uyumayı,uyanmayı Kan ter içinde çalışmayı Yaşamak sandım. Meğerse yaşamıyormuşum Habersizmişim, sevmekten,sevilmekten Bir gönül’e girmekten, Birine gönlümde yer vermekten Habersizmişim. Seni gördüğüm gün tattım sevginin tadını O gün, sevmeyi öğrendim Yollarını aradım sevilmenin Sere serpe duygularımı sermenin Yollarını aradım. Yollarını aradım Sevebilecek bir gönül’e girmenin Gözden göze kurulan köprüde yürümenin II Odağı oldun tutkularımın Doldurdun hayallerimi Sürükledin özlem dolu bir serüvene Gözlerinin içine baktım Dizgin vuramadım duyguların titreşimine Bakışlarda konuştum, anlarsın diye Duygumu okursun sandım göz bebeklerimde Ellerini ellerimde hayal ettim Öyle olsun istedim Sevgime umut ekledim. Bakışlarında, tanıştım sevgiyle Alfabesini okudum bakışların Severek yaşamayı öğrendim. Gözden göze köprü kurmayı Sükut etse de dudaklarım Sözcükler düşmese de dilimden Bakışlarda manayı algılamayı Bakışlarla konuşmayı Hislenmeyi,duygulanmayı İnsan gibi yaşamayı İnsan olmayı öğrendim. Sen varsın diye Anlarsın diye. Öylesine girdin ki kalbime Ne çıkıp gidiyorsun. Nede gönlüde yer veriyorsun Özlemlerimde sükut Hayalimde kor Umutlarıma dekor oluyorsun. Yalnızlıklara itiyorsun Karanlıklara gömüyorsun Aşk ateşiyle dağlıyorsun sinemi Birde haber gönderiyorsun Diyorsun ki Unutsun beni. Sevme tutkusunu aşıladın Sevebilmen ihtimali ile avunuyorum. Yanmasına, yansam da Kül olup savrulsam da Benliğim, seninle ruh buldu Seninle yeşerdi umudum Seninle ayağa kalktı vakarım Seni karşıma çıkaran tesadüfe Minnettarım. Şair Yusuf Değirmenci |
|
|
|
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|