![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anmazmıydın
Bir baharın kışı olsam Kaf dağının kuşu olsam Kavgada er kişi olsam Yine beni anmazmıydın Bir ademin canı olsam Ekmeğinin unu olsam Bu yolun son hanı olsam Yine beni anmazmıydın Güvendiğin akıl olsam Okuduğun okul olsam Herşeyine vekil olsam Yine beni anmazmıydın Çok kutsal bir yemin olsam Mutluluğa zemin olsam Her duaya amin olsam Yine beni anmazmıydın Abı hayat nehir olsam Kötülere zehir olsam Güzel sözde mahir olsam Yine beni anmazmıydın Kin bilmeyen cahil olsam Verilen son mehil olsam Bin bir işte ehil olsam Yine beni anmazmıydın Pir sultanın kibri olsam Bir velini kabri olsam Kum çölünün sabrı olsam Yine beni anmazmıydın Adalete ferman olsam Her derdine derman olsam Aşkın ile harman olsam Yine beni anmazmıydın Görülmemiş ziynet olsam Edilmemiş minnet olsam Girilmemiş cennet olsam Yine beni anmazmıydın Yunus cana menzil olsam Aradığı delil olsam Hak yolunda malul olsam Yine beni anmazmıydın Mevlana'nın sarfı olsam Muhammed'in(SAV) zarfı olsam Mevlamın bir harfi olsam Yine beni anmazmıydın |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|