![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (Vedalarla Geçen Aşk'lara İnat
H ep toplamıydın, hayatımdan çıkardığım aşklarımın A cıları tarifsiz, garip bir şairindim senin, Y okluğunda nefes alamadığım, A şktan habersiz bakışlarında gözlerinin. T ek düze aşklarımı fırlattığım denizlerde I ılk ılık rüzgârlarıydı saçların. M avi gökyüzünün deli meleği, A si küçük yağmur bulutum, sevdiğim. A nlam katan, sabahlarımda aydınlığımsın N efessiz kaldığım okyanuslarda. L imanımsın hiç ulaşamadığım A ğladığım *******imin gözyaşlarısın M esken bildiğim, hüzünlerimdi yeşil bakışların. K açıncı beni istemeyişin, bu kaçıncı, A ğrılarımı gülüşlerinle dindirmediğin. T arifsiz acıları hep ben mi çekeceğim A nla beni, küçük yağmur bulutum N edensiz gönlünden gezinmekteyim. G eldim, yokluğunun uçurumlarındayım Ü zerime yüklediğin karşılıksız aşkımla, L ale bahçelerinde siyah bir lale gibi açmaktayım. Ü zme ne olur beni, Ş efkatli bakışlarında öksüz çocuklar gibiyim. L ezzetten uzak tadındayım hüzünlerimin. E ski aşklarımdan uzak yalnızca seninim R iyakar gülüşlerini unuttum, aşklarımın İ çimde seninle doğan güneş gibiyim N' olur bir kez olsun gör beni İ nsan gibi yaşamayı öğreneyim S en boynu bükük kalma, beklediğin aşklarda E llerimi çekerim istersen, titremekte olan N efesimi tutarım haykırmak istediğim S on sayarım bakışlarımı bakışlarında İ çime hapsederim sevinçlerimi Z oraki bir tebessüm derim sana, güle güle G iderim istersen, yokluklarına sensizliğin E ski aşkların sahtekâr gülüşlerine kanarım Ç aresizliğimi unuturum, soğuk *******de E llerimle tuttuğum sevdamı, ayaklarımla ezerim N eden sonra bilsem de üzüleceğimi Y alnızlık sayarım sensizliği A r namus, kardeş bilirim istersen, L ale bahçelerimi kuruturum aşklarımın N edenlerini unuturum seni sevdiğimin I lık sevda rüzgârlarını durdururum. Nefesinde Z orlarım, katlanırım, ağlarım G ecelerimde sensiz, üşürüm E sir düşerim, en zalim hüzünlere C ebimde boş boş taşırım bana gülen resmini E skitirim duygularımı, L imanlarına uğramam aşk denizlerinin E n derinlerine saklarım, anlamlı sözlerini R asgele sevdalarla şefkat ararım sensiz İ çime söz geçiririm, söndürürüm kalbimi M avi denizlere siyah dalgalar katarım D ağlarım gözlerimi senden sonra E llerime kelepçeler takarım Ö lürüm kutsal sayarım yolunda ölmeyi Z amana hükmederim, durdururum saatleri L al edip dilimi, sustururum çığlıklarını E vimden, bahçemden, senden uzak D olaşırım sensizliğin sokaklarında. İ çerim en acı zehirleri, istersen M emleket sayarım gurbette sensizliği K albimin narin aşk çiçeği Ü zme beni ne olur, sen ne istersen o olurum Ç ok sayma sana tatlı aşk fısıltılarımı Ü rkek bakışlarıma kızma K apatma bana mutluluğun kapılarını Y aşamak değil bu, sensiz nefes almak A ğlamak bile boşuna, duymadığın hıçkırığımda G arip ve yalan gibi, tebessümler boşuna M ahkumu olduğum zindanlarda U zaklardan haykırışlarımdı R engini hatırlamadığım, yalnızlıklarım B eni sev istiyorum, bırakarak geçmişi U ğruna ölmekse istiyorum, ölmeyi L imanım ol istiyorum gülüşlerimin U ğramayacağı başka aşkların T ekrar kurayım yaşamımı, seninle U cuza kapatmayalım bu aşkı, ne olur M evsimlerim ol diyorum, hayatımın.. 22.12.2005 Saat Ve cevaptı beklenen? Geçmişimi değil de Geleceğimi değiştirmesi gereken... Ertuğrul Bayam |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|