![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Aşk Koydum.Sevgiliye mektuplar 23
Ey Aşk! Yazıyorum, çiziyorum Ama bir cevap alamıyorum Nedendir? Okuman yazman mı yok Başka dilden mi konuşuyor, Başka telden mi çalıyorsun Söylede bileyim Hangi alfabeyi anlıyor,.. Hangisini yazıyorsun? Öğreneyim. Ondan yazayım sana aşkı Ondan anlatayım Ondan süsleyeyim şiirlerimin dizelerini Ondan kurayım hasret cümlelerini Ey Aşk, Böyle kayıtsız kalma Böyle susma Bir şeyler yaz,bir şeyler karala Bir şeyler anlat ama Gönül telime dokunma daha fazla Bir geçmişe bak Birde şimdi ki halime Şu aynada ki yüz Kimbilir daha kaç efkara hamile Ey aşk; Çil düşmedi yanaklarıma Kurak mevsimlerin yayla tadında Bakir baharların kuşluk vaktinde Çimen zannedip gözlerimi Kırağı çalmadı saçlarıma Sevda yorgunluğuydu omuzlarımda ki Belimi büken Her yaprağın hayat suyuydu Süzülen gözlerimden. Çiğ tanesi değildi Kirpiklerimden inip tenimi nemlendiren Gök düştü bağırarak tepelerden. Ey Aşk. O kadar zamandan sonra Bir kez dokunmak sana Yüzünü avuçlarımın arasında tutmak ve.. … derin bir nefes almak Sonra bir ağaç gövdesine yaslanıp Sessiz,sedasız ağlamak Hayata bir can bağışlamak kadar Mutlu olmak. Dileğim… Ey Aşk,.. Bu günahı taşımak kolaysa Senin için Avutmaksa niyetin Bitirmekse direncimi Savurmaksa küllerimi Talan etmekse gönül bahçemi. Susturmaksa kalemi mi! Ortasından kır hadi! Geriye ne kaldı ki...? Ey Aşk; Kaç kitabın başlığına seni yazdım Kurutup anılarımı Kaç sayfanın arasına Seni sakladım Açıp solgun yüzüne Berrak incilerimi döktüm ki Can bulasın Hiç oralı olmadın Çok vefasızsın! Öylesine dem tuttun ki içimde Kuytusunda *******in. Balyoz gibi uykusuzluğun,.. ….acımsı tadından kurtuldum Sen varsın dünyamda Ben unutuldum Doğrusu bende senin gibi… Beni unuttum Ey Aşk; Bu bir umutsa içimi mengenelerden kurtaran Bu özgürlükse prangalardan uzak Hep seni yaşamak Hep seninle olmak Yükselip Hakk’ın muhakemesine Hak aramak en doğru karardır Muhakkak. Yok! .. Bu bir engelse,engebeyse Bu doğrunun eğildiği yerse Bu hiç düzü olmayan yolun rampasında Hep tepeye koşup eli boş dönmekse Küçültüp hayatı Sığdırıp dört duvar arasına Çentikleyip zamanı Yaşamın ipini çekmekse Yinede bu bir nimet’tir deyip Her gün lokma,lokma hasreti Kalb'te sindirmekse Özgürce zindandayım demek değilmidir Diğer bir deyimle O zaman; Adalet nerde! ! ! ? Ey Aşk! Sorular idam sehpasında Birer birer takılıp yağlı urgana Sıra sıra dizildiğinde ...ve nihayet Bu muamma visale erip çözüldüğün de Sen de orda olacaksın Ben de! .. Cengiz Süslü |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|