![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akdenizli bir çocuk
bir gölge gibi dolmaya hazır cezayir ormanlarına lejyoner kokulu kum fırtınası. dalgalarında akdeniz tadı, bulutlarında yağmur sıcağı. ay ışığına soyunmuş yabancı fahişeler gibi bu sıcak ve ıslak ve bembeyaz liman kenti. ben bu kentin; en çocuk ve coşkulu mendireği oldum. düşlerimi kanatlanmaya hazır albatroslardan seçtim her gece. gemilerim en fırtınalı denizlerde şişirdi kağıttan yelkenlerini. ben bu denizlerin; bordasına yapışmış okyanus balıklarını dudaklarından öper gibi yaşadım yaşamı. antreye bırakılmış çöl renkli postalla başladı, duvarın çarmıhındaki poster’e ter bulaşıncaya dek sevişmek. zaman zamanı kovaladı çılgınca ve yorgan döşek, sevişerek. ne ben yakalayabildim erkeksiz bir kadını ne umursamaz çizgiler kesişecekleri doğruyu. yani varılacak nokta yer almıyor bu duyguların atlasında. şimdi çekilip gitme zamanı geldi. dallarından soyunmuş sonbahar gibi. çekilip gitmek; masa üstü süsü, ahşap çerçeveli yaşamlardan, buruşturup atılacak takvim yapraklarından. bundan sonra sıra sizin hanım ellerinizde. çağla yeşili gözleriniz ve başak sarısı saçlarınızda., içinizden gelmese bile dış çeperinizde. bir şeylere başkaldırmak için vakit erken değil! bir akdenizli şair için...... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|