![]() |
![]() |
#501 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tarihin her döneminde Türk Milleti aşıktır hürriyete
Allah’ın yarattığı Türk olan millet asla esir alınmaz Bu Ender millettir tarihte bir daha eşi bulunmaz Hangi cehennem silahı ile gelsen bu millet yenilmez Coştu mu bu kahraman milletin önünde durulmaz Bak tarihe Mohac’tan başla git kardeşim Niğbolu’ya Malazgirt’le başlar kahramanlık uzanır Gelibolu’ya Sakarya da Türk destan yazar, Türkü olur Anadolu’ya Kurtuluş Savaşı ders olur ******** zalim olan haçlıya Ufuklar dar gelecektir bir gün asil olan bu millete Düşürmesin Allah’ım kutsal olan devletimi zillete Serden geçen kahramanlar ulaştıracak ebediyete Tarihin her döneminde Türk Milleti aşıktır hürriyete Halil Çolak 28.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu ad bize haram olsun bu yalan fani dünyada kalmasın
Gözü yaşlı analar ağıt yakıp yavrum diye ağlarken Anadolu dağlarında hain düşman cirit atıp oynarken Munzur çayı azgın seller gibi akıp üzüntülü çağlarken Türkün tüten ocaklarına hain düşman acıları salmasın Bir katıksız ekmeğimde olsa da helal olsun millete Bin bir canımızda olsa da kurban olsun bu devlete Eğer boyun eğersek millet olarak bu hain ihanete de Yere batsın cinsimiz cibilyetimiz yok olsun da kalmasın Biz bu hainleri bu kutsal vatan toprağından atmazsak Tek başımıza ******** it sürüsüne değenekle dalmazsak Eğer cennet olan vatanı bu hainlerden de temizlemesek Bu ad bize haram olsun bu yalan fani dünyada kalmasın Halil Çolak 26.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bize öğrettin vatanı candan çok sevme sevdasını
Bize öğrettin vatanı candan çok sevme sevdasını Erzurum’um insanın gibi ak ve beyazsın Kahramanlığınla,cömertliğinle destanlaştın Dürüstlüğünle temizliğinle tarihte yer aldın Sen mazısı karlar gibi beyaz temiz vatansın Aziziye tabyalarında dadaşın kahramanca direnişi Her ferdinin kalbinde vatan aşkı yanar yanardağ gibi Bize öğrettin vatanı candan çok sevme sevdasını Dünyaları verseler ferdin vermez bir çakıl taşı Halil Çolak 25.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçi sevgi dolu olsun içinde olmasın ayaz
Kar yağıyor olmuş her taraf bembeyaz Dışarı çıkılmıyor havada soğuk ve ayaz Nazlı yara otur da güzel bir namede yaz İçi sevgi dolu olsun içinde olmasın ayaz Halil Çolak 25.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğimde gülsün ebedi kalacaksın da gül
Hicranı aşkınla canım yüreğim kanıyor Ey güzelim gözüm her yerde seni arıyor Uzun yılların sevgisi hala bende yaşıyor Sen aklıma gelince bülbül olup şakıyor Benim gönlümde cananım güldün hala gül Gönül bahçende diken değil bitsin yine gül Mutlu ol hep sevdiğim hayatın boyunca gül Yüreğimde gülsün ebedi kalacaksın da gül Halil Çolak 25.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimi yeni açmaya yüz tutmuş da gonca gül gibi
Kimi yeni açmaya yüz tutmuş da gonca gül gibi Kimi kurumaya yüz tutmuş işe yaramaz göl gibi Kimi de gül bahçesinde koca katmer gül gibi Daldan düşer yerde heder olur dostum o zaman İlk bahar gelince çimenle çiçekle bezenir dağlar Yaz sonunda kurumaya başlarda o güzel güller Hazan mevsiminde bozulur o güzelimde bağlar Açmış gülün ömrü biter kış bastırırda o zaman Halil Çolak 24.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar yağıyor nazlanarak her tarafa ince ince
Kar yağıyor nazlanarak her tarafa ince ince Sev kardeşim iyi olanı yanında ol ömrünce Çalışmaya örnektir en iyi çalışan karınca Çiçekten bal yap,Allah’ın verdiği kudretince Hep arı ol insanlık için yap çiçekten bal Gönlüne sevgini koyarak yap hasbi hal Bekleme hiç kimseden de şan ile ikbal İlken kendi haddini bilmek olsun kemalin Hayat su misali kardeşim su gibi akıp gidiyor Yaşam acımasız bir mücadeleyle geçiyor Kimse bu yalan dünyada haddini bilmiyor Yalan Dünya dönüyor yaşam son buluyor Halil Çolak 2.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hakka varmaktır benim emelim
Hakka varmaktır benim emelim İki cihan sel veridir de güzelim Candan öte canımdır da benim Onun yolundan gitmektir amacım Gece gündüz onu zikreylerim Ben onsuz cihanı neylerim Bir gün kemale ermeyi beklerim Gecede dolunay olan ayı isterim Yakar kül ederde aşkı da beni Bir gün kemale erdirirde seni Candanda severimde gül şeni Sonunda hakka kavuşturur beni Halil çolak 22.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dur diyor deli gönül duramıyorum
Dur diyor deli gönül duramıyorum Sor diyor deli gönül soramıyorum Al diyor bu sevdayı alamıyorum Bende işin içinden can çıkamıyorum Halil Çolak 21.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevince hayat bir güzel olur
Sevince hayat bir güzel olur Kışlar bile ilkbahar olur Yaşar hayat boyunca iki mevsimi Sonbaharı görmeden ilk bahar olur Mutluluk içerisinde geçerse hayat Omur bitmez sanki iki kat olur Halil Çolak 21.1.2006 Ankara Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|