![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *'.-*'.-*'.-*'.-*'.-Hoşcakal Bahar*'.-*'.-*'.-*'.-*'.-
Adamı biri cıktı karşıma Bana dedi ki; Sen aşıksın! Nerden biliyorsun? dedim Hırkanı ters giymişsin dedi! Dalgınlıktan olmuştur dedim! Hayır dedi! Neden hayır? dedim, Cok sigara iciyorsun dedi, Ne alaka? dedim, Kaşlarını neden catıyorsun dedi, Kızgınım sadece dedim, Kime kızgınsın? dedi, Kendime dedim, Sen bana yalan söylüyorsun dedi! Hayır yalan değil? dedim! Evet yalan! Sen kendine değil, İcindeki sevdaya kızgınsın dedi! Ya gidermisin başımdan yalnız kalmak ıstyorum dedım! yalnız değılmısın zaten? dedı senı rahatlatacaksa evet yalnızım! ama benden ne ıstıyorsun? be hey adam! dedım, bana dedı kı sen reıs değlımısın? nerden tanıyorsun? dedım hayat yormuş senı anlaşılan benı tanımadınmı? hayır tanımadım kımsın? ben azraıl, hadı kalk ayağa gidıyoruz! pekı o zaman, bende zaten senı beklıyordum ama dur bır dakıka bır not yazacağım! nedır o? hoşcakal bahar, senı cok sevıyorum ama artık yokum, bunu bılesın! Onur Şevik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|