![]() |
![]() |
#331 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KaNKaM DeĞiL SuÇ OrTaĞIM
Ben’i yakaladım suç üstü aşkın dibine çömelmişti sinsice kargacık burgacık bir el yazısıydı alnındakiler /kömür karası duymadı gelişimi /dalgındı kazdığı çukura gömüyordu zamanı ellerinde ise kan vardı. kemiklerini saydım sırtında ve kırbaç izlerini upuzun bilirdim ya bir de koskocaman gövdeli (yanılmışım.) küçülmüştü görmeyeli iki yana sallandı önce düşecek sandım ama sonra kaldırdı kolunu zorla 'pençe gibiydi tırnakları' tutundu yalnızlığa onu /orada / öylece/kendi haline bırakıp kaçmaktı istediğim tam orta yerimden İkiye ayırıyordum ki kendi mi 'benden çabuk davranıp' yamalı cebine yerleştirdi gölgemi. şimdi ise / suç ortağıyız sadece.' kanka değiliz artık ' o sayfayı kapattık. ' Mine Özdemirtaş
![]() |
#332 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaos
Yaşayıp gidiyoruz işte/ iki arada bir derede Gri bir gök yüzü altında ve yıldızlara hasret. Çoğalıp duruyoruz / her dokuz ayda Sayımız artarak / içimiz tükenerek. Cehennemi çiziyoruz hep / kanatıyoruz şeytan’ı Kurumuş elma ağacının altında birbirimizi yiyerek Tek bir çıkış var bundan sonra; Ya bir salgın hastalık / ya savaşı beklemek. Mine Özdemirtaş
![]() |
#333 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karapus
Karapus oturmuşum yokluğunun üstüne Sensizliğin moruna siyah benekler konduruyorum Sonbahar döndü dolaştı yine geldi Yapraklar sararıyor ve heyecanlar soluyor işte Yarınları bugünden eskitiyoruz biliyorsun sen de Kayıyor ellerimizden, biz oluşumuz Bugün dünden daha çok değil mi ayrı kalışımız? Ve yarından daha büyük özlemimiz Sen; köşende hüznü şekillendirirken Ben... senin şekillerini isimlendiriyorum Oyalanıyoruz gözlerimiz kapalı Kımıldamaya korkuyoruz ama görmelerdeyiz Duyuyorum, bir yerlerde ziller çalıyor Ve senin de duyduğunu biliyorum Artık nefes nefese değiliz çünkü inmelerdeyiz Bitiyor mu demeye varmıyor dilim Sevdasızlığından korkuyorum Karapus oturmuşum yokluğunun üstüne Siyaha boyuyorum kaçınılmaz sonu... Mine Özdemirtaş
![]() |
#334 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karbon Kağıdım
HÜZÜNLERİME....... UMUT KOPYALAMAN İÇİN SENİ…BÜTÜN ÖZLEMLERİMİN ARASINA; KARBON KAĞIDI DİYE KULLANACAĞIM. ISLIK ÇALIP…BİR DE TÜRKÜ TUTTURACAĞIM. SONRA...... GEÇECEĞİM ŞAİRLİĞİMİN BAŞINA BANA İLHAM ETTİKLERİNİ ALT ALTA SIRALAYACAĞIM. Mine Özdemirtaş
![]() |
#335 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KaRBoNTriOkSiT Ve ÖTeSi
Sakın kimseye söylemeyin ama ben çözdüm işi sanırım Carbon erkek / Oksijen’se dişi “O” tek başına yaşamsal bişi “C” övünüp duruyor Elmasmış ninesi..! oysa Hepimiz biliyoruz ki taşkömürü onun dedesi. CARBONMONOKSİT Neyse canım Mademki sevdalılar Birleşsin ikisi Ve başlasın Başa “C” yi koyarak Renksiz kokusuz ve sinsi Carbonmonoksit eğlencesi …………………………………….”her erkek düşünde ……………………………………. bin bir kadın çizermiş ……………………………………. güzeli, çirkini ……………………………………. kalını, incesi ……………………………………. eh… ……………………………………. yetenek meselesi” CARBONDİOKSİT Vay canına “C”nin yanında sadece iki “O”nun bile düşüncesi Galiba Filler mezarlığında Soluksuz kalmanın filcesi …………………………………….”her kadın bağrında ……………………………………. bin kadın yaşatırmış ……………………………………..ve binbirinci kadın ……………………………………. teninden fışkırırmış ……………………………………. terleyince derisi” CARBONTRİOKSİT Henüz keşfedilmedi Ama umarım Trioksit / hatta üstü Ve hatta karesi Keşfedilir ve Gerçekleşir Tek kadında Binbir kadın efsanesi ………………. Fosillere Carbon testi yapılıyor ……………… ışısın diye tarihin baskılanmış güncesi ………………. Bu yüzden işte panikte Carbon ………………..Gitgide yükselmede sesi ………………..Bu yüzdendir ebedi korkusu ………………..Bu yüzdendir acınası vesvesesi VE ÖTESİ Keşke Bu ikiliyi “O” ile başlayarak Formüle etmeyi deneyebilseydi birisi İşte o zaman Ya Bu şiir hiç yazılmazdı Ya da Gül bahçesi olurdu her hecesi. Ama yazık / yazık ki Henüz keşfedilmedi sözün ötesi 06/06/2007 Mine Özdemirtaş
![]() |
#336 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kare Kalem Çiz Beni Artık
Beni............................senin renklerinle boyaman içindi Kendimi tuvaline yatırışım.......................boylu boyunca. .................................................. ................................Şimdi Renklerine hasret....siyah beyazlığımı alıp.....gitmeliyim Bütün Yaşanmamışlıkları kucağına bırakarak...... usulca Sensizliğe sarılmış halimle,...perişan.....................biçare Kare kalem çiz beni artık sen. Tara.......Karart gölgelerle .................................................. .................. Sonra da Bir boş çerçeve de,........... baş aşağı.......... as duvarına İçim bulanır belki,acı çekerim ama......sen bana aldırma 14/03/2004 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#337 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karıncalar Ve Kırlangıçlar
Bir sabah işte! ...sıradan / Hem de akşamdan kalma. Gece boyu içen / İçtikçe sarhoş olan Deniz’di aslında. / Sen değil.! En demli yerinde yalnızlığının, Buzsuz kalmış olmalı ki Rakın / Karıncalara sardın. Uzandın gölgelere / sarılamadın. Yüzsüzdü ve bedensiz Karınca yuvalarındaki kadın. Akşam sefalarından renklerini istedin değil mi? Tabii ki.... / Vermediler. Çengele takmıştın sırayla Seni beklemedeydi çiğ etler. Ama; el ettin / Gelmediler. Sonra......Noktalar vardı... ve de virgüller. Bir de soru işaretleri ile ünlemler. Sen çizdikçe..... onlar direndiler. Yoğurmana rağmen/ Şekillenmediler. Son duraktı yatağın.o da yüreksizdi çoktan. Ve o kahrolası yastık / Kehkeşan’ın değildi artık. Ezeliydi kasılmaların. ama / Yine de kızdın; Deniz börülcesine özendi diye kasıkların. Üstelik; kesip attığın tırnakları Yemedeydi karıncaların. Şimdilerde; akşamdan kalma bir sabahın gölgesinde Mağrur ve emekli bir dalgıç gibi Zıpkını kanatıyorsun gözlerinde. Oysa; sana rağmen, ./ Yine de, yırtılmada bütün ağların. Eğer; dalgaların köpürmezse kumsalında, düşteki Ada’ların; Korkarım, korkarım ki / kaçırmış olacaksın “Göç anı”nı Kırlangıçların. Mine Özdemirtaş
![]() |
#338 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KaTiLiMiN ElleRİ,
Mavi tütsülü bir yangında yandığında, yitip gider sandınızsa adınız. Fena halde yanıldınız. İnanmazsanız cinayeti işlediğiniz yere gidip bakınız. Dün gece asmıştım akasya dalına. Orada; size sizi gösteriyor olacak içimde unuttuğunuz tütün rengi parmaklarınız. Hatırlıyorsunuz değil mi? onları en son 'gelme' diyen tümceye kurşun sürerken kullanmıştınız. ' uykuya yaslandığında vicdanınız, başınızı kabul ediyor mu yastığınız? ' 28/05/2004... yersiz/yurtsuz Mine Özdemirtaş
![]() |
#339 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KaVŞaK
artık gel deme bana ben şimal rüzgarını çoktan geçtim karayelin puruvasında dövünürüm. Gel deme bana yırtık kararlarımın güncesinde sildim seni çaresizce ellerimi yakarken yıllanmış cürüm nasıl gelirim gülüm? gelirsem bir daha ve yeniden çengele asarsın gelmişliğimi kapı arkası tövbe tutmaz eski tas eski hamam bilirim. leblerinde kuruyan yabancı lekelere canlı canlı gömülürüm. gel deme bana zahmet etme ben kendim de ölürüm. Mine Özdemirtaş
![]() |
#340 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayıp İlanı
Ey… Ben Cevap ver lütfen. Bir ben arıyorum bana Dostlarım çaresiz kaldı yakarışlarıma. Ben, cevap ver lütfen. Med ve Cezirlerimi satışa çıkarabilirim. En ılık meltemlerim bile, kapsama alanında kalabilir. Ölümüne borçlanabilirim. Çok ucuza kiralanabilirim. Yakında mirasa da konabilirim. İstersen, Bütün fonlarımı, tüm portföyümü alabilirsin elimden. EY……..BEN Cevap ver lütfen. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|