![]() |
![]() |
#341 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kedi Yavrusu
Boş arsadaki Henüz gözleri bile açılmamış kedi yavrusu Pörsümüş memeleriyle Ve ayaklarını sürüyerek Gelsin diye Anasını bekliyor. Oysa ki İki sokak ötede; Parçalanmış bedeniyle anası Yerde. Ben biliyorum O henüz... bilmiyor. Mine Özdemirtaş
![]() |
#342 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KeNDiMe YaZDıM NöBeTLeRi
ben sizi bilirim adım gibi 'şiiri sanat için yapar sanat için okursunuz' değil mi? nasıl da beğeniyle seslendirir diniz yazdıklarımı rüzgarın çapkınlığına kaptırdığım da etekleri. iyisi mi siz artık beni okumayın...! ben dağlara vurdum elimde ki kalemi bundan sonra ne karanfil kokacak sigaram ne de hanımeli unutun benden gelecek imgeli sohbetleri hiç tasalanmayın ne alkış bekliyorum sizden ne de teselli hele ki çelmeniz ve çalımınız sarsar beni sanmayınız bilmekteyiz durduğunuz yeri bizde herkesin niyeti belli hey gidi günler hey naif bir şaire olduğum demler sivildim beyler şimdi nefer belleyin beni aldım asıllarımı aldım yedeklerimi elimden gelen budur kendime yazdım nöbetleri size ne..? var mı itirazınız? topluyorum işte efeleri / topluyorum işte zeybekleri Mine Özdemirtaş
![]() |
#343 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendine Saygılı Ceninler,
M.....ehmet’e gebe kalmamı Mehmet’e aşermemi bekliyor vatan benden biliyor musunuz? A.....ğrılar ve sancılar içinde kıvranarak ve kan denizinde yüzerek mehmet’ler doğurmamı. Y.....emeden yedirmemi, giymeden giydirmemi onu ak sütümle helalinden emzirmemi. D.....ahası yalanı dolanı öğretmemi istiyorlar benden. Yani onu da tıpkı bize benzetmemi. A.....nasını satıyorlar utanmadan analığımın. Harçsız ipotekliyerek Rehine veriyorlar döl yatağımı. Y.....üreğimi kuşatıyorlar sinsice yılanlar gibi kıvırarak. Nifak ekiyorlar Haberiniz var mı? M.....ehmet’i almak için gelecekler kapıma biliyorum. Er ya da geç. Dünya jandarmaları A.....rsız bir düzenin dönsün diye insan öğüten, aç ve doymayan doyurulamayan çarkları Y.....a vereceğim Mehmet’imi onurlu başına çuvalı geçiriversin diye o birileri......... ya da D...ağlara vuracak kendini Mehmet, yanına alarak diğer bütün Mehmetleri. Bozacak niyeti .. A.....rtı oy toplayacak diye yine yeniden yeni birileri sürekli kurban vermemek için Mehmet’leri Y.....a, aslını inkarsız döllesinler ceninleri. Ya da, var sayılsın ki; bu bir çağrıdır hadım olmaya erkekleri. 08/04/2004 Mine Özdemirtaş
![]() |
#344 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KeS.... AmA, ATMA
yapma! ! ! yenilmiş olamayız. daha, seslendirilmedi ki arya. kapama kulaklarını ara... acaba... hata, hangi notada? yanıldıysam! kes beni hayatından uzamış...... bir tırnak gibi kes... ama...... atma sakla.. sakla ki, ya, lirik bir öykünün tadında, ya, bardağında eksilen vişne şarabının kıvamında veya, yıllara göğüs geren teninin kıvrımında bir keşke....... yakaladığında yeniden dokunabilesin bana. sana; et tırnaktan ayrılınca, hiç dinmeyen bir sızının yerleşeceğini parmak ucuna. başka nasıl anlatsam acaba? 27/ 06/2004.... havalimanı Mine Özdemirtaş
![]() |
#345 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KeŞiŞiN SoN DuaSı,
kanadımdan uzunmuş çıktığım uçuş bu yüzden şaşkındır içimde yolunu kaybeden zavallı keşiş lütfen tanrım ihsanın olsun bu kuluna / en azından yumuşak düşüş 25/08/2004 Mine Özdemirtaş
![]() |
#346 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Keşke.... Dönebilsek Geriye
Söz sırası bahaneye gelince; Ondan bol bir şey yok Aslında ise Konuşabilmek için; Yüz olmalı, astardan önce. Biri size, Köpek gibi seviyorum derse; Bilin ki İpliğin ucu yumakta, Ve kara kedinin bacaklarına Sürekli dolanmakta. Sus; desin biri Dediklerim yalansa. Tartışmaya hazırım üstelik; Eğer itiraza cesaret varsa. Et tırnaktan ayrılmaz sanırız ya Sanmaz olaydık keşke. Safari heyecanı bitince Birileri birilerine Sokulup Sinsice Aslına hiç ama hiç uymayan Avcı düzmeceleri anlatacak nasılsa Dümdüz ama ince / Hem de epeyce ince. Bodoslama yaşanmış sevgilere Üstelik bir de Soluksuzluk girince Eksi artıyı götürüyor işte. Böylece Ne okunmamış öykülere, Ne de Yazılmamış şiirlere Konacak bir şey Kalmıyor/.... Kalmıyor elde. Keşke.. keşke Bir sihirli değnek olsa Olsa da/ Dönebilsek geriye. 23/10/2003 Mine Özdemirtaş
![]() |
#347 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıpkırmızı
Kızgın kedilerin, kızgın damından; damlarken kadehlere… Kırmızı Kıpkırmızıydı son gördüğümde… deniz ülkesinin kızı…kıpkırmızı. Düş bulutlarının…düşkün kanatlarından; doluvermişti içeri ince bir sızı. Kaydı omuzlardan o bir tutam kaygan ipek; Kıpkızıl şal kırmızı. Öldürürken şafağı doğmasın diye… 6 yaştan ödünç alınmış elleriyle. Kana buladığını bilmiyordu ki sahili…masumiyet hırsızı kan kırmızı. Deliliğin sınırlarını zorluyor bu gece…delirmeye soyundu deniz ülkesi. Kovarken göklerden; kamaşan mehtabı…titreyen yıldızı Yalnızdı çaresizliğin kollarında...ağlıyordu deniz ülkesinin kızı. Kamaşırken elleri…yakamozlara gülümsedi. Çarpıyordu yüreği KIPKIRMIZI. Mine Özdemirtaş
![]() |
#348 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıRıK Bir AşK HiKaYeSi
'A, Be' nin yolları taştan aman sen çıkardın beni beni baştan bayılana limon, ayılana gazoz farkımız kalmadı ayyaştan. ----------- 'A demi B eşer' yolunda sergilenirken şaşkınlıklar medrese bilgileri ile ahkam kesiyor çaylaklar. vah bize / vahlar bize ki semah dönerken kalçaya kadar açılmış bacaklar saklan güzelim kalbime saklan kapacaklar gelin gideceğini sanma ah seni satacaklar 'oğlan kızı halletti' diye başlardım hikayeye........ ama korkuyorum, devriyeler haneyi basacaklar. boş ver..... tenefüsteyiz hocam zil çalsa da uzaklar. bundan sonra ne yazar? nasılsa alıştı yas tutmaya uzun uzun kavaklar en iyisi; ben çalayım / sen oyna dökülürken yapraklar 29/09/2004 Mine Özdemirtaş
![]() |
#349 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıRıK KaNaTLaR
kafama taş düştü desem şiir böyle olmaz notası kayar taş uçtu yüreğimden desem işte bu güzel uyar __________________________________________________ _____ taş uçurdum yüreğimden taş bir pençesine hasreti tutuşturdum diğerinde hıçkırıklar bilemem artık bu yükü nereye kadar taşır omurgasındaki kırık kanatlar. dörde katlayın bu kenti ve saklayın uçurduğum geri dönene kadar. ve siz hep kaçtığım alacakaranlıklar açın kucağınızı bana kaç kat yerin dibinde ağırlanacağımın ya da hangi gök kubbenin altında ne kadar mutsuz olacağımın ne önemi var zift renkli yok oluşlar ve en dik yokuşlar verin bana ki hiç bitmesin aşağı kayan tırmanışlar neden susuyorsunuz? neden sus pus oldunuz ki? bana yeriniz mi yok? dolu mu bütün koltuklar? hey gidi umutsuzluklar demek sizde de kuyruk var neyse beni inecekler listesine yazın siz bitmez bu kalabalıklar adım / kısaca Tarumar 15/07/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#350 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırık Ok
Hafif bir ses... yeşermiş bir koku Ritmini kaybetti ayak izleri Yarınlara göz koyan gizli bir korku Dünler; alıp gitti çoktan bizleri Bağladık... bağlandık. O gene koptu Akort ttumuyor işte paslı telleri Yaydan fırlayan kırık bir oktu Şimdi limanda... dalga sesleri. Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|