![]() |
![]() |
#351 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KıRıK TeRMoMeTRe
termometrenin kırık ucundan usulca yuvarlanan o gümüş damla şekillenirken avuçlarınızda düşlediğiniz okyanus serinliğini ve iç yangınlarınız da ısınan sıcaklıklarınızın derinliğini neyle ölçmeyi düşünüyorsunuz acaba? vakit tam da koşup sığınmanın vaktidir yanlışı bağrında saklayan yataklarınıza. benden selam söylemeyi unutmayın sakın çoktan beyazdan mora dönüşmüş olan kolalı çarşaflarınıza kesik bir parmak ucu gibi dokunduğum da eğer asılı kalabilseydim gözyaşlarınıza işte o zaman hem ağırlığı hem de hacmi var diyebilirdiniz yanağınızda tuz izi bırakan yalnızlıklarınıza. Mine Özdemirtaş
![]() |
#352 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırlangıç Göçü
Kırlangıç sürüleri vardır ya! Hani umutla yıllardır, bomboş göklerini şenlendirmesini beklediğin. İşte / dün gece / ben O sürünün şah’ını yere indirdim. Sen/ Hemen kanat açıp, onun yerine geçmelisin. Kolaylık vadetmiyorum. Başlangıçta başın dönecek ve titreyecek dizlerin. İçin çekilecek ince ince. Uçuş sarhoşluğu yüreğini sızlatacak. Karnın kasılacak. Lavlanacak Volkanların Ard arda gelecek patlamalar /ve Ta...kasıklarına kadar inecek.... direnmelisin. Başın dimdik /Gururlu ve mağrur Tıpkı kendi kanında boğulur gibi, Kulakların zonklayarak Ruhunu Eros’a karşılıksız vermelisin. Sonrasında ise...dolu dizgin Ve / En kızıl tonu alana kadar rengin Ateşten bir top olup / Ufka doğru gitmelisin. Güneş'e değdiğinde başın, Tam üstümden geçtiğini bilmelisin. Ben seni, Kanatlarının hemen altında Bulutların en incesinde bekliyor olacağım. Usulca süzülüp bütün sıcaklığınla ve nefes nefese Kollarıma inmelisin. Mine Özdemirtaş
![]() |
#353 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıRMıZı FeNeR SoKaĞI
Bu lambaları sana mı yaktı bu rıhtım Sana mı söndürdü karanlığı meşale Neden muş ışığında gölge oynatıyorsun ki Mevsimsiz deri değiştiren ellerinle Yudum yudum içilen yalanları Damla damla dolduruşun kadehlere Mavi saçlı mor tırnaklı *******i Düşürmek içinse yerlere Vazgeç başaramazsın Senin gibileri çok gördü kırmızı fener sokağı Boşuna yorulma…boşuna terleme Mine Özdemirtaş
![]() |
#354 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırmızı Gecelik
Hiçbir Bayram sabahına ve özel güne Yanımda uyanmayacak değil mi başın? Ve Ben olmayacağım değil mi gözbebeklerinde? Üstelik.. Bu yokluk geçici de değil sevdiğim. Ne yazık ki çok kerelik. O halde bırak Bırak rahatça ağlasın sensizliğe Sırtımdaki kırmızı gecelik. Sana değil ama, Sana ve senin hasretine Ölesiye Vurgun yedi diye yüreğime Kızgınım... Kırgınım işte. Çalıntı bir aşkın Asla ödenemeyecek diyetine Misilleme olsun diye. Çil çil altınlar sıralıyorum düşlerimde Kirpiklerimde Ağdalaşıp uzarken gölgeler Kapanıp üzerime Karardıkça kararıyor gece. Sen benim değilsin Ama, Bana ait ....bir şişe Yıllanmış şarabım var elimde. Az sonra ise... tüpsüz dalacağım onun dibine. Son bir derin nefeste Aşkını doldurarak içime Kıpkızıl bir yudumda yitip gideceğim Sadece.. Sadece / senin şerefine. 25/11/2003 Çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#355 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıSa ŞeKeRLeMeLeR,
Bir yer biliyorum ki orada Körler ve sağırlar hiç usanmadan birbirini ağırlar biri duyamazken söyleneni, bir diğeri göremezse uzatılan eli eser/ geçer... usulca! son mevsimin sıcak yeli. bir yer biliyorum ki orada duymak pekala mümkün söylenmeyeni adresi bende saklı tıpkı, adı gibi. 05/10/2004.................. 17.30 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#356 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıskançlık
Bilirsin, ağlamak benim hiç tarzım değil! Gördünse söyle... Gözümde gözyaşı Bir damla bile. Bilirsin, ben hiç kızmam, hiçbir zaman! Duydunsa söyle... Yüksek tonda çıkmış Bir hece bile. Bilirsin, kıskançlık semtime uğramaz! Yalansa söyle... Gözünün üstünde kaşın var İstersen bir dene. Mine Özdemirtaş
![]() |
#357 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıŞ BaHÇeSiNDe BiR GeZiNTi,
ıslanmış,üşümüş kış bahçesinde güneşe sesleniyor ama sesi ancak kazdığı tünellerin tavanı kadar yüksek. oysa yer altına mahkum gırtlağına çığlık gerek tırnaklarını iyice incitmiş olmalı ki sertleşmiş toprakta eşinerek bir ileri bir geri zikzaklar çiziyor istemeden zavallı yaralı köstebek. Mine Özdemirtaş
![]() |
#358 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıYaMeTTeN 47 GüN ÖnCe
çaresizliği geriyoruz ya çarmıha esniyor ellerimizde tül gibi ince dermansız yerinden yırtılıp da çareler mi saçılır ortalığa sanıyoruz iyice gerilince çürümeye bırakılmışlığın adına nadas diyorlar ya sanki gül mü açacak gülistanda planlı zamanların kahpe tohumları üşümüş toprağa düşünce upuzun bir yolu at gözlükleriyle yürüdük kör müydük, sağır mıydık, topal mıydık bırakın bunları hepsi bahane hepimiz / deve dikeniyiz deve dikeniyiz sadece tavşan kaç / tazı tut biz bizi bize bile satarız yeter ki üşümesin kavruk ve buruşuk derilerimiz yeter ki su sızmasın kalın kabuklarımızın içine öyle mi? Peki! ....nereye kaçacağız ayrık otlarının son sahne sürgünleri sandıktan dökülünce. bu vatandan başka vatan yok bizi cehenneme bile almazlar kendi kendimizi nasıl ateşe verdiğimizi görünce. 05/06/2007 kıyametten 47 gün önce Mine Özdemirtaş
![]() |
#359 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KıZıL ToMuRCuK
yüreğime güller ektin sevdiğim içlerin de bir tanesi kar gibi beyaz uzanıp yaprağını okşasan biraz terinden tenime sızsan içeri karışıp kanıma bir kızıl damla irisi olup ta goncama damlasan biraz gülmek sana yakışıyor / çok yakışıyor yüzünde tebessüm seyret ki o beyaz dalımda bir küçük tomurcuk kızıl doğmada eğilip yanına okşasan biraz kolların sıcaktır / dışarsı ayaz üşüyor fideler sarılsan biraz. 05/01/2006 Mine Özdemirtaş
![]() |
#360 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KiM DeMiŞ? .... Ne DeMiŞ? ....
kadının sesi mi yok? yapma! Var. Var elbet. Hatta, yankısı iz bırakıyor yanağında. damga damga '' ses, yansır çarpınca duvarlara '' ama, bir erkek-bir erkek ki duvarlar sorma. yerin kulağı vardır derler ya aslında, sağırlığını saklıyor işte. anla şu adı “erkek” duvarlar “zaten kartondan” bir yıkılsa, ' ah! .......bir yıkılsa ' çırılçıplak ve de aciz can verecek sorunlar yıkıntıda onlar; var oluşta ' biz öncesi son eskiz 'ya işte ' kuyruk acısı ' burda “sesi yok” olan kıyamıyor ama! Hani; elini “şöyle bir sallasa” ve kazara ardından patlarsa bir koca nara ' kaçacak delik kalmaz ' valla. Kısaca; kadının adı mı yok? yapma! allah aşkına. ' aşağıda ki imzaya bir baksana.' 24/09/2004... ' bütün kadınlar adına ' Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|