![]() |
![]() |
#11 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Demlerim Ruhumu Her An
Demlikten yeni dökülür her gün ruhum bedenim yorgun incecik çay bardağı terlemez hiç vücudum tavşanların kanı soluk olur yapışır durur durmadan! inanın hiç yorulmaz ruhumdur bedene tutunur ben koşarsam ayaklarım koşmaz çiçekler bitse bir kaldırım kenarında sevişse karıncalar arılarla en çalışkan hayvanlar toplantısında bakmaz gözlerim asla! kavuşmaya uçarken Taksim Metrosu'nda ruhumdur bakan koşan ruhumdur kanat takıp uçan sevgilime.. okuyan odur sessizce bilinçler ülkesinde kavrayan kitapları kucağında dudaklarım çalışmaz her nedense an gelir uçkura vurur dudaklarım ruhumdur işte dinlenen dilden dönen çağırılınca bir davete bedenim istifa eder ruhum atanır nereyeyse duyarım duyarım ki içine yüklediğim duygularım vagonlar dolusu his taşıdığım içine zamanıdır ruhumu kutlamanın! kulaklarım köpeklere yem edilse bile duyarım! mendilden olsa da gözlerim ağlamamı kusarım sevinçle! çünkü ruhum var dedim derinimde her an ama her an taptaze bir demlikte! Ali İlik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|