![]() |
![]() |
#40 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Özlem Geri Tepiyor
Yağ düştü, Parmaklarımın dirseklerine, (Ölüşüm, düştü; ve, düş-tü) Ay beyazı inceliğinde, Genç ruhumun. * * Vahşice terk edip uykuları, Zorlama sabahlarla evlenen, Üfleyip sonra sabahları, Yine geceyi giyinen, Sen, Ben. * * Orta şiddette yağmur damlaları iriliğinde, ter küstü, meyve aromalı minyâtür odalarına, odalar yıkandı zamanla. * Hâla var olan koltukaltlarıma, lâğım kokulu bahçeler üşüştü. Kulübede tüm kokular yanyana. * * Geçmişi hapşuran, geleceği nefes alan, parmak uçlarında, Leylâ-Mecnun’ u, başkalarına satan, aşkımızı buharlaştıran, sen. * * Sesimde su birikintileri, şeffaf. Burnumda nadas mevsimi, Bekleyen. Ağız kokunu özledim, nefesini, inleyen. Çare? Af! * * Ateşinde yüzünün, hep aynı sonbahar güneşi, gülümseyen, Hüznüm içinde gözünün, Mırınım gölgesinde yüzünün, öpen yeri. Kırınlarım, Yanaklarındaki olmamış elma yeşili buğuda. * * * Çık kâlbimden dışarı! Mürekkebimden sıyrıl! Kurut şiirlerimi, ve onların dindir sızılarını! Gitarına hediye et, kesip tırnaklarını. Ruhunu keçilere geri ver ve ondan, ruhundan, ayrıl. Çünkü aşkım; Doğur ikimizi! Özledim ben bizi! 24 Ağustos 2005, Bursa. Ali İlik
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|